Követtetek el olyan önsorsrontást, ami miatt igazán megutáltátok magatokat? Mi volt az és hogyan bocsátottatok meg később?
Figyelt kérdés
2019. máj. 1. 01:07
1/4 anonim válasza:
Kovettem el. Nem utaltam meg magam, mivel nem lattam erre mintat hogy ezert utalni kene magam, hanem inkabb olyat hogy megvaltozva sokminden megvaltozhat. Es VOALLA ez tortent...
2/4 anonim válasza:
Folyamatosan. Ha van a környezetemben egy dominánsabb nő, akkor alávetem magamat a gondolkodásmódjának, és mint egy beosztott, követem. Ez nem jó így, mert már sokszor szívtam emiatt. Lehet, hogy egy párkapcsolatban okés lenne a dolog - tetszeni is a nőnek -, de más környezetben nem egészséges.
3/4 anonim válasza:
Első válaszoló: VOALLA?! Mekkora tulok vagy már... legalább nézz utána, mielőtt ilyen baromságot leírsz, kicsi tudóska.
4/4 anonim válasza:
Rengeteget, nagyon sok káros viselkedési mintát hoztam a családomból. A megoldás az alapos önismeretszerzés volt, ezt követte az önelfogadás és a káros mintáim tudatos irányítása. Az önismeret az első lépés és mindennek az alapja, ha egyedül nem megy, érdemes felkeresni egy terapeutát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!