Milyen poénokat tudnátok mondani egy férjnek, akinek a felesége terhes (ehónapban szül)?
Figyelt kérdés
Haveromról van szó.2020. okt. 11. 09:10
11/19 anonim válasza:
#10: Csak én írtam kettőt, meg még legalább másik kettő sem r/bancozós...
12/19 anonim válasza:
Érdekes, hogy a #10 kivételével mindenki sértődés nélkül érti, hogy miről van szó!?
13/19 anonim válasza:
A legtöbb poén valakinek a kárára születik, kevés kivétellel. Ez van 10-es. És most puffogj tovább, hogy milyen szemetek vagyunk. :)
14/19 anonim válasza:
Ez jellemző . Szóval a hapsik értelmi szintje szerint NEM ri.bancozás ha azzal jönnek hogy félrekefélt a kismama. Tök jó hogy még csak fel sem fogjátok miről beszéltek. Terhes nőként meg hagy sértődjek már meg a bunkósságotokon.
15/19 anonim válasza:
"...kinek humora van, mindent tud, kinek humora nincs az mindenre képes.."
16/19 anonim válasza:
Akkor talán legyen humorod, mert nincs.
17/19 anonim válasza:
#14:
"Akkor jöhet a következö?:)"
"- Mégse bírta a strapát a nyári gumi?"
"Kellenek az új kis szavazók?"
"CSOK-ra kell?"
Ezekben hol a félrekefélés, vagy r/bancozás?
Ki nem érti akkor miről van szó?
Pont a válaszok 50%-a utal arra, hogy mástól van a gyerek, 50% nem.
Ennyire elment az eszed a hormonoktól vagy mi van?
Ne légyél már ennyire fap/na, neked nincs humorod, másnak attól még lehet.
18/19 anonim válasza:
Nő vagyok, én ezeken egyáltalán nem sértődnék meg. Poénkodás, ennyi. Csak sajnálni tudlak ha nincsen humorod úgy egyáltalán, a hormonokra ezt nem lehet fogni :D
19/19 anonim válasza:
#14 , ezeket az apának mondják, nem a kismamának. Biztosan csak a hormonjaid, relax relax....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!