Elnézést a kérdésért, de nőtársaim, miért van az, hogy bemegyek egy pláza wc-be és nem tudom normálsan elvégezni a dolgom, mert össze van pisilve, kakálva, vérezve az ülőke?
Kicsit kiborultam ma ezen, nem hiszem el, hogy nem tudunk ilyen dolgokra odafigyelni. Igen, csikart a hasam, rámjött az inger, siettem hogy dolgomat tudjam végezni erre egy örökkévalóság volt, mire találtam egy olyan fülkét, amelyik mindegyik felsorolt kritériumtól javarészt mentes volt. Iszonyú kiábrándító. Miért nem lehet úgy vécézni, ahogy otthon, miért kell rászarni az ülőkére meg tamponokat eldobálni, miért??
22L
Na most képzeld el, vannak ilyenek akik igen is otthon is szarossan hagyjak a vecet ... sok az igenytelen ember.
Megoldas: legkozelebb menj inkabb be egy jobb vendeglato helyre es inkabb fogyassz valamit, de biztos kulturaltabb lesz a retyo.
Ezek szerint szarszag miattad van.
Nem csak normális emberek járnak plázába. Sokan úgy vannak vele, hogy nem otthon vannak, "arra van a takarítónő".
Azt nem szoktad látni, hogy étkezőknél egy csomóan otthagyják a tálcájukat, mint a disznók?
3-as
Szoktam látni azt is természetesen, de azért amit megesznek legalább fizetnek. Ettol még az is felháboritó.
Mi az hogy miattam van szarszag??? Talán nem szabad arra használni a wc-t amire való? Én kérek elnézést, hogy kakilnom kellett és muszaj voltam elmenni...
Na ezek után merjétek mondani, hogy mi nem mosunk kezet klozi után. 😁
Üdv:
Egy erős, magabiztos hapsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!