Nulla motivációval iskolát elvégezni, volt más is hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
Sajnos semmi motivációm nincs hogy csináljam, csak szenvedek vele. Pedig tudom hogy kéne hogy valahogy kitörjek a posványból, de egyszerűen nem megy, nem motivál a dolog. Ha véletlenül le is tudnék vizsgázni, akkor is szerintem tök elégtelen lenne a tudásom elhelyezkedni. A helyzetet fokozza hogy amúgy is utálok tanulni. Valaki volt hasonló helyzetben?2019. okt. 28. 09:46
1/15 anonim válasza:
Majd ha ràjössz milyen a kemény fizikai munka akkor lesz motivàció.
2/15 anonim válasza:
Olyan iskolát kell választani, ami érdekel, az már önmagában motiváció.
3/15 anonim válasza:
Esetleg ha olyan iskolát végeznél el, ami legalább kicsit is érdekel?
Azt nem nevezném kitörésnek, ha életed végéig olyan munkakörben dolgozol, amit utálsz.
4/15 anonim válasza:
Minek pontoztad le az 1. válszolót.
Nem ő a hülye hanem te. Teljesen igazat írt !!!
5/15 anonim válasza:
Utólag fogod rágni a kalapod.
Ez nem tud motiválni senkit. De az vigasztaljon hogy később rájössz hogy hülye voltál (ha most nem teszed). ;))
6/15 anonim válasza:
Iskola mellett végezz valami sportot, valami hobbit, hogy kitud adni a stresszt, eltudj különölni egy kicsit a világtól. Az iskola csak szenvedés, elpróbál szakítani attól, hogy saját magadra koncentrálhass. Mindenki utál "tanulni". Nem tanítanak semmit, szét kell stresszelni magad, aztán ha kapsz egy 1-est érzed magadba, hogy szr vagy és a tanár is elítél stb. abba ami krvára nem érdekel téged és nem is fog segíteni a jövőben. Mentális egészségről sem tanítanak, hogyan kezeld a depressziót, öngyilkossági hajlamaid... Amúgy a depresszió, szorongás sokszor iskolából jön
7/15 A kérdező kommentje:
"Majd ha ràjössz milyen a kemény fizikai munka akkor lesz motivàció."
Próbáltam, gyártósor, segédmunka, rakodás, tudom mi fán terem...
De ettől még nincs motivációm.
Mellesleg nem is a munka nehézsége a fő problémám az ilyennel. Inkább a nulla becsülete a munkának, a pocsék fizetés, a bárdolatlan emberek akik ilyen helyeken dolgoznak.
2019. okt. 28. 10:19
8/15 anonim válasza:
Abban nincs köszönet, ha nem érdekel. Én elkezdtem a tanárképzőt mondván jól jöhet egy diploma, de nem érdekelt, ki is buktam. Kár volt elkezdeni. Annyi előnye volt, hogy az akkor még kötelező katonaságot megúsztam.
9/15 anonim válasza:
Mit tanulsz? Látod benne a jövőképed és a karriered? Jól meg fognak fizetni főállásban?
10/15 anonim válasza:
Én gépész mernök vagyok, soha nem érdekelt, csak papírom van rola, emiatt elhelyezkedni sem tudtam... 30 évesen világosodtam meg, higy asztalos akarok lenni, most 40 évesen kezdem azt elerni a szakmában, ami masnak 30 évesen rég megvan... De legalább mostanában elkezdtem pénzt is ketesni vele, csak remélem, hogy van még 20 jó évem, hogy ellathassam magam anyagilag vénségemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!