Ha egyetemen lenne egy tárgy, amit 100-an vettek fel de csak ketten tudták elvégezni, te és egy másik ember, akkor büszke lennél magadra?
Örülnék, hogy sikerült és ennyi. Máshoz hasonlítgatni felesleges magunkat (az ilyen “cöh, egy napot tanultam” emberkék mellesleg csomószor kamuznak, ciki szerintük a tanulás), de felvágni is, mert nem ismerjük a másik 98 embert.
Lehet, hogy a nagy részük ugyanolyan okos, csak jó egyetemista hozzáállás szerint nem foglalkoztak egy percet sem a tantárggyal.
NEM szabad mással összehasonlítani kagad SOHA, mert abból lesz az hogy depressziós leszel és egy darab sz*rnak is érzed majd magad. Mindig lesz nálad okosabb, szebb, viccesebb, szerethetőbb, sexibb, jobb stílusú stb... Már gimibe is észrevehető ez, de egyetemen méginkább.
Szóval örülnék, hogy sikerült megcsinálnom egy nehéz tárgyat ami kihívás elé állított, nem is sokaknak sikerült és ráadásul 4-es lett, ami egyetem egy ilyen buktatós tárgyból nagyon nagy teljesítmény. Szóval örülnék.
Sajnos borzasztóan lusta és halogatós típus vagyok, esélytelen, hogy bármire egy hónapon keresztül tanuljak.
Egyébként én is csak annak örülnék, hogy meglett, az nem különösebben érdekelne, hogy a többiekhez képest hogyan teljesítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!