Ismersz olyan öntudatos, büszke embert, aki úgy tartja, csak az a jó, az a helyes, ahogy ő tudja, csinálja?
Figyelt kérdés
Ha te ilyennek tartod saját magadat, azt is leírhatod.2020. jan. 13. 19:58
1/12 anonim válasza:
Igen, én ilyen vagyok. Mondjuk csak abban, amikehz értek.
Másnak már nem is kell válaszolnia, úgyis nekem van igazam!
2/12 anonim válasza:
Ezek inkább az ostoba kretén emberek ismertetői.
3/12 anonim válasza:
Egyik kollégám ilyen.Ritka suttyó.
4/12 anonim válasza:
Úgy gondolom hogy van a társadalomnak egy minimálisan elenyésző része, mittomén 50 vagy 100 millió emberből egy, akinek van valami víziója, amit senki nem ért, és mindenki őrültségnek tartja, mondjuk Steve Jobs ilyen volt pl. Meg van egy hatalmas nagy embertömeg, aki azt hiszi magáról, hogy neki van valami világba előremutató víziója, miközben csak egy sültbolond...
5/12 anonim válasza:
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
6/12 anonim válasza:
"A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság hanem a tudás illúziója."
7/12 anonim válasza:
Ajjaj, - azokra vadászom, akik nem ilyenek!
8/12 anonim válasza:
Apám, annak az apja, apám egyik ismerőse. Mo.-n sokaknak nagy arca van az tuti...
9/12 anonim válasza:
Neki biztosan jó, kérdés neked is jó lesz e?
Ha nem, akkor csináld ahogy akarod, aztán majd kiderül!
10/12 anonim válasza:
Te ismersz olyan embert aki tanácstalan vagy tétlen, aztán ha segítenének akkor meg kritikus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!