Mindenki életében történnek dolgok amit rosszul reagál le és utólag nagyon nem büszke rá?
Figyelt kérdés
Nektek mi volt az?2019. jún. 12. 20:00
1/3 anonim válasza:
Hát persze. Én elég temperamentumos vagyok, így hát nem is egyszer volt, hogy utólag nagyon bántam. De megtanultam magamnak megbocsátani ezeket :)
2/3 A kérdező kommentje:
Olyanra gondolok amit mások is elítélnének ha elmondanád nekik. Például ha látsz egy kisebb balesetet és nem mersz odamenni segíteni.
2019. jún. 12. 20:07
3/3 anonim válasza:
Persze hogy tortenik ilyen.
Velem pl olyan tortent hogy nagyon szar napom volt, tiszta ideg voltam (ami nem mentseg) es mikor hazaertem az ocsem borzalmasan hisztizett, en meg idegessegemben akkora pofont vagtam le neki hogy ott maradt a kezem nyoma.
Sirt meg minden aztan 1 oraval kesobb mikor lenyugodtunk mindketten bocsanatot kertem meg o is hogy hisztizett es utana mintha meg se tortent volna. Tobbet nem fordult elo ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!