Egy pasi miért büszke arra hogy egy puhapocs?
Társaságban beszélgetés közben jött fel a téma, hogy balhés helyzetben vagy ha megtámadják ki mit csinálna.
Az egyik pasi majdnem "büszkélkedve" közölte hogy neki ilyen helyzetben a győzelemre az esélye közel nulla, mert ő soha nem verekedett még, meg a támadó eleve előnyben van a meglepetés miatt meg hogy nyilván nem először verekszik, szóval szerinte nem küzdősportot kell tanulni hanem gyors futást.
Hát sajnálom az ilyennek a barátnőjét, ha egyáltalán van, lesz neki.
Nem mindenki olyan nagy hangu kiskakas, mint te. Van, aki ugy gondolja, hogy nem sullyed le az ilyen allati verekedes szintjere.
Szerintem ez intelligencia kerdese, a pocs te vagy, kedves kerdezo.
De persze te mondjuk azt sem erted, hogy ne vitatkozzunk az ostobakkal, mert a hulyesegben nekik nagyobb gyakorlatuk van es lehuznak az o szintjukre.
Az ilyen legalább őszinte.
Csak mellékesen megjegyzem férfiként, hogy a "kemény p...öcsű" legények is csak addig kemények amíg nincs igazi helyzet. Másrészt nem állatok vagyunk, normális emberek nem verekedéssel intézik a dolgokat. Sőt, szerintem egy átlag országban mint a miénk a férfiak 90%-a soha nem "verekedett" érthető módon.
Ez teljesen normális válasz.
Meg ... igazán ez a legnormálisabb hozzáállás hiszen egy normális ember nem gondol a fizikai konfrontációra és nem attól lesz valaki alfahím, hogy mindenkit össze tud verni vagy éppen ott marad megveretni magát, mert az a "férfias".
A realitás, hogy a legokosabb dolog csinálása a "férfias" nem a legfafejűbb.
Én most 95kg 178 cm vagyok, kondis plusz alap szinten boxolok. Valószínűleg megtudnám védeni magamat ha 1 ember megüt, de én is elfutnék, mert senkinek sem kell a konfrontáció plusz bárkinél lehet bármi. Pl.: egy nagyobb kés, aminél már főleg nem éri meg hősködni, csak hogy megmutassam ki vagyok.
Kérdező, itt te vagy a furcsa alak. Elhiszem hogy férfias vagy, de ha ezt jelenti a férfiasság én nem akarok az lenni :D. Csak akkor válasz a verekedés ha nincs más lehetőség...
Az önvédelem legjobb eszköze, ha elkerülöd a harcot.
Én nem akarok megsérülni, és másnak sem akarok maradandó sérülést okozni.
Harcba beleállni csak akkor szabad, ha beszorítanak, vagy nincs más kiút. De az szerencsére nagyon ritka eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!