Egy pasi miért hazudja hogy van gyereke miközben nincs?
Mikor kérdőre vontam mert megtudtam hogy nincs gyereke, akkor nevetve annyit mondott hogy ja ő mindig ezt mondja mikor olyan beszélgetési helyzetbe kerül, hogy valaki azt mondja hogy:
"majd ha lesz gyereked akkor megtudod", vagy "te nem tudhatod mert nincs gyereked" stb.
Szerintetek normális az ilyen????
Én olyan 20X éves korom óta jegygyűrűt viselek, és később én is gyakran benyögtem, hogy van gyerekem.
Miért?
Mert így nem tapadnak rám a komoly kapcsolatra vágyó, pénzéhes, meg magukat felcsináltatni akaró csajok. Több szabadidőt hagynak, ráadásul a munkahelyeken is komolyabban vettek, ha kiderült, hogy apa és férj/vőlegény vagyok.
SOK üzleti életben mozgó személy visel ezért gyűrűt, hazudik gyereket, és sportkocsi helyett jár 4 ajtóssal vagy SUV géppel.
Egy trükk, ennyi.
Sokféle oka lehet, de a legtöbb az valamilyen mélyen rejtőző kényszer, szégyenérzet, hárítás stb.
Ahogy többen is írták a jegygyűrű viseléssel kapcsolatban, volt egy ismerős hölgy, aki egy házasságszédelgőnek mondható férfival kapcsolatban azt hitte, hogy ő tényleg menyasszonya neki, jegygyűrűt viselt, holott az illető férfi már évek óta nem jelentkezett.
40 év feletti barátoméknak nem lehet gyereke, ő szokta mondani, hogy 3 gyereke van, amikor olyasvalaki firtatja a magánéletét, aki kotnyeles és kíváncsiskodik, holott semmi köze hozzá.
(ügyfelek szokták kérdezni tőle, akik azt hiszik, hogy joguk van kérdezősködni a magánéletéről, csak úgy csevegés képpen)
Volt, hogy azt mondta, nincs és akkor jöttek a kérdések. Ezért szokta mondani, hogy 3 gyereke van. Két fiú, egy lány. Mind kutyák, de ezt nem szokta hozzátenni. Így mindenki megnyugszik.
Igaza van, mert ha 30 körül nincs gyereked, sokan furán néznek és elkezdenek túrkálni a miértekben. Általában idegenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!