Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lânyok mik a jelek ha tetszik...

Lânyok mik a jelek ha tetszik Nektek a pasi?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 17:21
 1/5 Miss Endzsi ***** válasza:
95%
Sokat nézem, próbálok a közelében lenni, keresem a társaságát. Mosolyogva beszélgetek vele, elfogadom az invitálásait. A kedvében járok, amikor tehetem, nőieskedem neki:D
2019. ápr. 13. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Kedvenc válaszolóm <3 endzselah
2019. ápr. 13. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem merek beszelgetni vele :)

Mosolygok,sokszor lesütöm a szemem,kedvében járok.

2019. ápr. 13. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Nekem pl. az, hogy ritkán, de felé nézegetek, amikor nem látja. Ha látja, teljesen kerülöm, úgy ignorálom, mintha utálnám. Ha már ismerem, akkor viszont beszélgetek vele, sokat viccelődöm, nyíltabban flörtölök. Ezt azért írtam le, hogy lásd, sok fajta lány van, simán lehet, hogy valaki ignorálni fog, ha bejössz neki és még nem beszéltetek. Noha nem nézek az illetőre, ha tudom, hogy látja, igyekszem a közelében lenni.
2019. ápr. 13. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:

igyekszem úgy irányítani a dolgokat, hogy "véletlenül egy helyre kerüljünk, egymás közelében legyünk.

mosolygok, rajongva nézek rá :D (ez ösztönös, nem szándékosan)

Ha valakit nem ismerek, de tetszik, akkor én is a szégyenlősebb típusba tartozom, és nem merek ránézni. Már csak azért se, hogy ne idegesítsem, ha esetleg nem kívánatos az érdeklődésem.

2019. ápr. 20. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!