Normális az a 35 éves pasi, aki azt mondja hogy akkor vesz autót ha majd gyártanak olyat ami neki is tetszik?
Mert állítása szerint ő olyan kocsit még nem látott ami tetszene és hogy végre összekaphatnák már magukat az autógyárak.
MI VAN????
Meg hogy el kéne már szakadni végre a kőkorszaktól, mert 2019 van és nekiállni rendesen az automatizálásnak az autókban.
Nincs elszállva egy kicsit magától a csávó?
Vagy egyszerűen csak bolond?
Tehát az a bajod vele, hogy nem látott még olyan autót ami tetszett volna neki és kocsit inkább látja kütyünek mint gépnek? :D
Üzenem neki: BMW I3 Sport. Nem túl drága [okay az de azért mégis csak olyan 13-15 milla és nem 60.]
lelki társ az ilyen..kár, hogy nem nő
kritikus, ennyi
Jaj ez nem azért van mert nincs pénze, hanem azért, mert Ő az az igényes típus, aki még nem talált megfelelő autót.
No de semmi baj, mert:
-tavasszal majd terveztet egy ilyet járművet.
-nyáron nekiállnak legyártani.
-jövő ilyenkor már közlekedni fog.
Valahogy így születnek a Tesco-parkolós legendák (amik aztán sosem valósulnak meg) :D
Én egyetértek vele. Utálok vezetni, és amíg nincs önvezető autó, addig nekem nem lesz saját kocsim. A tömegközlekedés számomra maximálisan megfelel, aki számára meg nem, az vegyen saját magának autót, és örüljön neki, hogy a kérdező ismerősével és velem együtt kettővel kevesebben fogunk az utakon lődörögni.
Engem inkább az érdekelne, miért zavar ez embereket. Kérdező, és többiek: miért nem mindegy, hogy az illető hogyan oldja meg a saját életét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!