Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok magatokban filozofál...

Szoktatok magatokban filozofálgatni, emélkedni? Ha igen milyen gyakran?

Figyelt kérdés

2020. okt. 9. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Introvertált vagyok, így igen, szoktam. Konkrétan mikor, azt nem tudom megmondani, igazából bármikor, ha valami érdekes kérdés felmerül bennem
2020. okt. 9. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos többször, mint ami egészséges.
2020. okt. 9. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Kb amikor összegyült problemaim vannak es mind akadàlyozo demotovalo emberek miatt.

- ha tanàcs kell, helyette le akarnak beszelni

-ha orvosi segitség kell, kiküldenek az ajton egy fajdalomcsillapitoval

- ha szeretek vkit jo a kapcsolat, megcsal vagy lelép ok nelkül csak mert miert ne.

- a pozitiv "vonzasom",(probalom gyakorolni), nem nàlam hanem másoknàl teljesül

- tanulàsban tandijat nem tudom kifizetni, a fönök azt igerte lesz tanulmanyi szerzödesem, de nem tartja be az igéretét

- ha jobban adok magamra kicsit boldog vagyok, az irigyeim szàma nö(ennyit a pozitiv kisugarzasrol is)

- ha minden siman mehetne amit elterveztem, emberek görditenek elém akadàlyokat

Igy mostanaban azon elmelkedem valojaban, én miert háboruban àllok a vilaggal, mintha a pokolban lennék

2020. okt. 9. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegszer, sokszor az életemet elemzem.
2020. okt. 9. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!