Tudtok nagyon jó, filozófálgatós könyveket?
Figyelt kérdés
Igazából bármilyen témában, de olyat ami nektek nagyon tetszett...2017. jún. 16. 22:08
1/5 anonim válasza:
A metro 2033-34-35 könyvek mind egy egy témát foglalnal össze, amit az aktuális cselekmény idéz elő. Pl a 33-ban a vallások szerepe az ember életében a téma. A 34-ben a szeretet, szerelem, félelem és egyéb emberi érzések. A 35 pedig korunk politikájáról szól többnyire. De glushovsky futu.re könyve is jó. Az azt veti fel hogy mi lenne ha feltalálnák a halhatatlanságot. De ha ennél is magasabb szinten akarsz filozofálgatni akkor a leges legjobb Orwell: 1984
2/5 anonim válasza:
Borisz Sztrugackij,Arkagyij Sztrugackij: Piknik az árokparton - Stalker
és az összes többi könyvük.
Dmitry Glukhovsky: Metró 2033, 34, 35
Futu.re és a többi könyve...
3/5 anonim válasza:
Előző válaszoló! Mikor írtam még nem volt kint a válaszod, szal bocsi az ismétlésért... :D Amúgy jó az ízlésed!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ezket már sajnos mind olvastam a Futu.re-ön kívül.
De pont ilyesmikre gondoltam :)
Ha még eszetekbe jut valami akkor még légyszí írjatok, am mentek a pontok!
2017. jún. 16. 22:46
5/5 Márciuska válasza:
- Mary Doria Russel: Verebecske
- China Miéville: Konzulváros
- Frank Herbert: Dűne
- Orson Scott Card: Múltfigyelők
- Robert Merle: Állati elmék, Védett férfiak, Malevil
- Daniel Keyes: Virágot Algernonnak
- Szergej Lukjanyenko: Ugrás az űrbe, Ugrás az ismeretlenbe
- Theodore Sturgeon: Több mint emberi
- Joan Slonczewski: Ajtó az óceánba
- Frank Schatzing: Raj
+Asimov összes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!