Ajánlanátok mostani nagyon jó könyveket?
Figyelt kérdés
2017. jún. 16. 12:47
1/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a twilight trilógiát. A film rossz, de a könyv nagyon jó. Romantikus, vámpíros könyv, 12-felfele ajánlanám
2/10 anonim válasza:
Rick Riordan könyvek.
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (3 rész)
Csillagainkban a hiba
Cassandra Clare könyvek
3/10 anonim válasza:
Üvegtrón
Angelfall
Mindkettő fantasy, ezeket olvastam mostanában én imádtam :)
4/10 Lekri válasza:
Ajánlok szívesen, de nem biztos, hogy ami nekem tetszik, az neked is. Milyen nemű, milyen korú, milyen érdeklődésű vagy?
5/10 anonim válasza:
Tudom ajánlani Jonas Jonasson műveit piszok jók.
7/10 Helyes válasz válasza:
Peretti:Ez élet sötétsége.
8/10 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de egy 12-16 éves gyereknek az ,,Időfutár" című könyv sorozatot tudnám ajánlani.
Letehetetlen.
9/10 A kérdező kommentje:
16/L Köszönöm a válaszokat.
2017. júl. 2. 14:25
10/10 anonim válasza:
Egy magyar könyv az Epic - az első küldetés. Valami érdekes dolog kezdete, egy Budapesti különleges iskolában játszódik, ahol furcsa képzést kapnak furcsa gyerekek. Nekünk ajánlott olvasmány volt, alig várom a folytatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!