Van valaki rajtam kívül, aki szokott még ennyi idősen Leiner Laura könyveket olvasni? 20/L
Azt olvasol, amit szeretsz! Akár mesét is! Én ifjúsági könyveket is szoktam! Most ezek tetszenek, idővel majd esetleg más. Miért a többiek véleménye számít?
58 N
Nagyon szeretem Laura könyveit. :)
27 éves vagyok, férjezett, két gyerek anyja. ;)
Szerintem nem számít, hogy a könyvek milyen korosztálynak vannak írva. Ha neked tetszik és pozitív érzéseket vált ki belőled, akkor hajrá, olvasd nyugodtan Laura könyveit. :)
Egyébként függetlenül attól, hogy idén leszek 22, nekem Laura a kedvencem. Minden könyve ott díszeleg a könyvespolcomon. És természetesen nem szégyellem. :)
Szóval nyugodj meg, nem te vagy az egyetlen. ;)
Hát mondjuk a a BExi sorozat inkább 14-16+ , ott azért kicsit szabadabb a nyelvezet, és a story is.
Ahogy nézem a molyon , jó pár rajongó van 20 felett is , szóval szerintem nem vagyunk egyedül ezzel
ráadásul F
Az szjg kicsit érződik hogy kisebbeknek is íródott , de én azt is élveztem. A többi könyve meg tényleg kortalan szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!