Tudtok mondani tinikről szóló könyveket? Bővebben lent.
Olyat keresek, aminek középpontjában egy tini lány áll. Legyen benne szerelem, sok humorral fűszerezve.Lehet misztikus is. Olvastam az Enigmát, az első rész kifejezetten tetszett, a második kevésbé így abba is hagytam. A Végzet ereklyéit kifejezetten imádtam a Csitt,csitt -tel, a Nyár trilógiával együtt. Leiner Laura könyveiről ne is beszéljünk... Egyszerűen odáig vagyok értük, főleg sz SzJG-ért és a Bexiért... Szerettem még Marni Batestől a Rocksztárt kaptam karácsonyra, illetve a Te vagy nekem a levegő c. könyveket.
Szóval összefoglalva: tinikről szóljon, romantikus, kalandos, humoros legyen, lehet misztikus is. Jobban szeretem a könyvsorozatokat, de az egyrészes könyvek is megfelelnek ha érdekelnek!
Előre is köszönöm!
A Rocksztárt kaptam karácsonyra egy LOL-válogatásos könyv, ott sok ilyesmi van.
Azon kívül:
Jennifer L. Armentrout: Luxen sorozat (Obszidián, Ónix, Opál, Origin, Opposition, Oblivion)
Jennifer E. Smith: Milyen is a boldogság?
Rachel Hawking: Hex Hall
Hirtelen ennyi ugrott be, remélem segítettem :)
Holly Smale - A lány, akit soha senki nem vett észre
Stephanie Perkins - Anna és a francia csók
Rainbow Rowell - Eleanor és Park
Kody Keplinger - DUFF
Susan Ee - Angyalok bukása
Magyar könyvekből:
Maros Edit: Hűvösvölgyi suli
Tavi Kata: Sulijegyzetek
Kalapos Éva: D.A.C.
Külföldi:
Alyson Noel: Lúzerek és bálkirálynők
Nemrég kezdtem el a Halhatatlanok c. könyvét. Még az elején járok, eddig tetszik.
Van még a Titkok és exek éjszakája és a többi LOL könyv.
Köszönöm szépen! Az Anna és a francia csókot imádtam!!
Inkább külföldi íróktól olvasok, lehet , hogy furi, de van egy mániám, hogy szinte semmi magyar zenét, magyar könyvet nem hallgatok vagy olvasok, de LL az kivétel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!