Tudtok mondani tinikről szóló könyveket? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Olyat keresek, aminek középpontjában egy tini lány áll. Legyen benne szerelem, sok humorral fűszerezve.Lehet misztikus is. Olvastam az Enigmát, az első rész kifejezetten tetszett, a második kevésbé így abba is hagytam. A Végzet ereklyéit kifejezetten imádtam a Csitt,csitt -tel, a Nyár trilógiával együtt. Leiner Laura könyveiről ne is beszéljünk... Egyszerűen odáig vagyok értük, főleg sz SzJG-ért és a Bexiért... Szerettem még Marni Batestől a Rocksztárt kaptam karácsonyra, illetve a Te vagy nekem a levegő c. könyveket.
Szóval összefoglalva: tinikről szóljon, romantikus, kalandos, humoros legyen, lehet misztikus is. Jobban szeretem a könyvsorozatokat, de az egyrészes könyvek is megfelelnek ha érdekelnek!
Előre is köszönöm!
2017. febr. 15. 18:58
11/12 anonim válasza:
Gimesi Dóra - Vészits Andrea - Jeli Viktória - Tasnádi István: Időfutár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!