Szerintetek mennyire beteges, ha valaki megváltoztatta a nevét Istvánról Ádámra, mert nem bírta elviselni, hogy az istvánnak a Pista a hétköznapi neve?
Figyelt kérdés
Én örökké Pistának, pityukának fogom nevezni, ígyis-úgyis semmi értelme nem volt, de rám mint barátra nem hallgatott, de a többi barátja is nehezen áll át, számomra érthetetlen.2020. okt. 5. 17:21
1/19 anonim válasza:
Remélhetőleg az új név mellett valódi barátokat is fog találni.
2/19 anonim válasza:
Semennyire nem beteges.Én is megváltoztatnám a nevemet ha nem tetszene,(én Zita vagyok),
illetve ha a becenév se tetszene.
4/19 anonim válasza:
Még jó, hogy nem hallgatott rád, te minden vagy, csak barát nem. Remélem hamar rájön, hogy mekkora hiba szóbaállnia veled és sürgősen korrigálja majd.
5/19 A kérdező kommentje:
Lehet engem szapúlni, de az anyja és az apja is "István" meg " istvánkám"-nak nevezik....
2020. okt. 5. 18:03
6/19 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek megvan a joga, hogy olyan névvel éljen, és olyan néven szólítsák, amilyenen szeretné, amíg nem röhejes (pl. Csillámf.láma vagy Glitterpóni vagy Cucumucuprüntyike). Illett volna tiszteletben tartani, hogy ő nem szereti a Pista becézést... az Istvánnak sokféle más becézése létezik. Te meg rohadtul nem vagy barát, ha ezek után is hergeled, és hajtod. Csak meg kellene erőltetned magad, gyorsan megszoknád.
7/19 anonim válasza:
Tény, hogy az István név nekem sem tetszik (akárcsak a János, József és társai), a Pista becézés pedig még annyira sem. Viszont gondolom 18 éves elmúlt az illető, így a neve mindenképpen részévé vált a személyiségének, amit csak úgy lecserélni szerintem nem jó dolog. Hajdú István például a dizájnosabb Steve-re változtatta a nevét és így ismeri őt a közönség, ami azt jelzi, hogy az eredeti nevét sem akarta csak úgy sitty-sutty kidobni az ablakon.
8/19 anonim válasza:
7: azért Steve nem azért változtatta meg a nevét, mert nem szerette, hanem mert angol felesége lett, és elkezdték poénból így hívni, és művésznévként rajta ragadt.
9/19 anonim válasza:
A Pista becézést én se szeretem. Istinek szoktam hívni, az István ismerőseimet.
Amúgy meg ha kifejezetten nem szereti a Pistázást, te mint állítólagos barátja, mi a fa***rt hívod úgy?
10/19 anonim válasza:
Ja, Jozsef Attilat is Pistanak szolitotta a sotet neveloapja. Azt mondta, hogy olyan nev, hogy Attila nincsen. Ennyit a pistazasrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!