Írásbelire illene borostátlanítanom?
Nem látom be, miért lenne ez fontos. Egyeseknek pedig kifejezetten a borosta áll jól és rém elegánsak tudnak lenni úgy is, nem mintha az írásbelire ez nagyon fontos lenne, de azért valami alap tiszteletet adjunk meg neki.
Én belenéznék a tükörbe s eldönteném, mit tegyek.
Ja és van, aki képtelen 5 napon belül kétszer borotválkozni, mert nagyon érzékeny a bőre. Ez is egy szempont.
Köszönöm a motiváló-erejű válaszokat, ekképpen teszek.
Holnap meg jól végigsimítom majd az érettségifüzet oldalait selymes pofázmányommal, hátha megenyhül a füzet lelke, és a második részben valami egyszerű verssel ismertet össze. Bárcsak már az első randevún lehúzhatnám pilléreiről csipkés metafora-blúzát, majd miután saját ritmusán vezetne tájról-tájra, megérinthetném kecses lábait. Fognám kacsóit és csak úgy innám eszmeiségét, be jó volna értékeiről, jelenéről, múltjáról hallani.
A szöveg egyértelműen nehéz volt, azonban a feladatok meg túl buták, és így a szöveg viszonylatában a megoldásuk nem volt egyszerű.
Az érvelés valami piszok könnyű volt, legalábbis a tavalyihoz képest mindenképp. Igen, először én is majdnem ellene érveltem, de szerencsére másodszor is elolvastam a feladatot, így észrevettem a csalafintaságot, hogy mellette kéne.
Az érettségi első részét az edulineos "megoldókulcs" alapján 80% körülire néztem, ami azért valljuk be, ennél az érettséginél nem túl jó eredmény.
A második részben a meseelemzést választottam, bár nem tudtam kimerítően a kérdésnek megfelelően megoldani a feladatot, a megoldókulcs és a tanárok jóindulatában bízva ez is lesz legalább 60%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!