Szép jó reggelt! Mi a mai terv? Mivel foglalkozol? Mit fogsz enni? Hogy érzed magad? Várod már a hétvégét?
Mi a nemed és a korod?
Szép napot,kitartás. 🙂
Szép jó reggelt!
- Szabadnapos vagyok, úgyhogy kihasználom a szabadidőt, és megpróbálok felkutatni a városban két ritkább könyvet, amit meg szeretnék magamnak szerezni. Ja, és végre előszedem a halloweeni + őszi dekorációimat a szekrény mélyéről, és feldíszítem kicsit a lakást.
- Könyvesboltban dolgozom.
- Akad még itthon husileves és rakott krumpli, úgyhogy azokból fogok indulás előtt bevágni egy-egy tányérral.
- Kicsit nyomott a hangulatom az időjárás miatt, de összességében jól érzem magam.
- A mostani hétvégét annyira nem, mert ugyanúgy dolgozni fogok, de a jövőhét hétvégére már be van tervezve egy találkozó a régi barátokkal, szóval azt jobban várom :D
- 26/F vagyok
Szép napot Neked is!
Jó reggelt :)
"Mi a mai terv?"
Meló (home office) 16.30-ig, majd mivel tegnap már voltam edzeni, bevásárolni, stb., ezért egy lazább délutánt tartok. 1 óra séta, hogy formában maradjak, illetve a friss költözés utáni dobozokat kidobom, mert csütörtökönként viszik el a szemetet (és hétfőnként).
"Mivel foglalkozol?"
Elemző vagyok
"Mit fogsz enni?"
Reggeli: French toast: Bundáskenyér vajban sütve, a tetejére pedig egy kis Nesquik csokiszirup, narancslé, kávé
Ebéd: Cézársaláta
Uzsonna: Túró és gyümölcsmix
Vacsora: 1 szelet puffasztott búzaszelet chia magokkal és alma
"Hogy érzed magad?"
Jól, minden oké.
"Várod már a hétvégét?"
Igazából semleges, nem vészesek annyira a hétköznapok hogy sóvárogjak a hétvégéért. :)
"Mi a nemed és a korod?"
26/F
Keményen fetrengeni fogok és tanulni.
Pár napja bütyök műtétem volt és nem nagyon tudok járkálni.
24l
De aranyos kérdés, erre válaszolok :)
11-ig szabad vagyok, ezért még pizsi van rajtam, és azon dolgozom, hogy agyban pihenjek és ne legyek feszült. Felhívom az állatorvost, hogy mikor tud fogadni a macskámmal.
Utána tanítok, aztán hazahozom a srácaimat és velük foglalkozom. Jön anyukám, vele beszélgetünk.
Aztán elő kell készülnöm a holnapi munkákra, mert hosszú lesz a csütörtök, este 8-ra érek majd haza, és minden egyes részletet ki kell dolgozni még ma.
Reggelire megettem a srácok által meghagyott vajas keksz maradékát. Korán ebédelek, még indulás előtt, vsz. sonkás szendvicset.
Szombat délelőtt kimegyünk egy erdőbe 1-2 órára, ahol kolbászt sütünk a barátainkkal. Rendeltem hozzá házi kenyeret és pogácsát. Szombat du. munka, vasárnap végig munka.
A "hogy érzem magam" a legnehezebb kérdés... huh, nagyon hullámzóan. Bizakodás, életerő és depó meg drámázás szokott váltakozva előfordulni! De én ilyen vagyok, kiélek mindent - jobb, mintha szoronganék, szerintem.
Nő, 41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!