Mennyire félsz az elhízástól, attól, hogy egyszer majd túlsúlyos/kövér leszel?
Már most is az vagyok és a kövérségen túl is van élet.
Nem olyan nagy baj az hogy nem vagyunk mind egyformák. Unalmas lenne a világ ha mindenkinek ugyanolyan szabványtestalkata vagy egyenfrizurája lenne.
Nem vagyok sem hizekony, sem egy nagy zabas.
Ha idővel el kezdek hízni, akkor majd olyan életmódot folytatok majd, hogy ne guruljak el :D
Szerintem a tulsulyos nok a szepek, igy inkabb arra buzditom vekony no ismeroseimet, hizzanak kicsit. Legyen popsi, mell, csipo...😉
100kg tol felfele!
En vekony alkat vagyok es eszem is tobb mint rendesen. Az a nagyanyam, akire alkatra hasonlitok, hetven evesen is a regi ruhameret maradt.
Imadok enni, de ha valamiert konnyen hiznek, megfontolnam, nem az eves orome er-e tobbet.
Szerintem eselyes, hogy szikar mumia leszek, aki a lanykori cuccait hordja.
100kg felett kezdodik a no, nincs is jobb a puha parnaknal!!🤩
Aki disznozik, az ropogtasson csak nyugodtan tovabb csirke csontokat...😉
Vékony vagyok, képtelen vagyok hízni. :D 4,5 évet dolgoztam egy gyorsétteremben és összesen 2 kg-t híztam, szóval ez a veszély nem fenyeget.
Ui.: Annyira utálom az ilyen kérdések alatt felbukkanó kommenteket... Miért kell disznőzni, meg csirke csontozni? Miért nem lehet úgy dicsérni egy típust, hogy közben nem szólod le a másikat? K..urvára undorító, szánalmas, és gyerekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!