Ha egy kövér, önbizalomhiányos, élettelen lúzer vagyok, jelenthet megoldást hogy kigyúrom magam?
Figyelt kérdés
Szinte 0 a szociális életem, nem merek beszélgetni emberekkel, az utcán úgy érzem mindenki engem néz, barátnőről meg álmodni sem merek, stb.2020. szept. 22. 15:08
1/15 anonim válasza:
Minek? Hogy egy kigyúrt, önbizalomhiányos, élettelen lúzer legyél?
3/15 anonim válasza:
Adhat magabiztosságot és siker élményt ha edzeni jársz és szereted csinálni
4/15 A kérdező kommentje:
Első:
Én még egy kigyúrt, jól kinéző férfit sem láttam, aki önbizalomhiányos lúzer volt.
2020. szept. 22. 15:17
5/15 anonim válasza:
Ne legyél bunkó, ne rántsd vissza a kérdezőt ha meg akar változni.
Igen, gyúrd ki magad, de elég az is, ha csak sportos vagy. Nagyon jót tesz a mozgás, anélkül depis lehetsz.
6/15 anonim válasza:
Pedig nagy százalékban önbizalomhiány miatt gyúrták ki magukat a KIGYÚRT emberek.
Egyébként biztos segít, de belül megmaradnak a régi sérelmek. Van egy lány ismerősöm aki kövér volt nagyon. Most sportos, csinos, szilikon cicis. Ugyanolyan önértékelési gondjai vannak, részegen elmondta.
7/15 anonim válasza:
Csak fogyjál le lá nature .
Önbizalmat nem a test adja meg .
Fejben tekerd magad helyre plusz keresd azon emberek társaságát akik veled közeli súlyban vannak .
8/15 anonim válasza:
A sikerélmény adja az önbizalmat. Csináld
9/15 anonim válasza:
Aki gyúr, az szinte mind kompenzálni akar valamit. Igen, aztán lesz egy "látszat" önbizalmuk, de úgy mondanám, hogy mentálisan ép gyúróst még nem láttam. Persze ki ép manapság mentálisan...
10/15 anonim válasza:
Ez önmagában nem jelent "megoldást" de hatalmas lépés lenne előre az életedben minden tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!