Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért elégszik meg mindenki...

Miért elégszik meg mindenki ezzel? Ez így nem élet.

Figyelt kérdés

Miért elégednek meg az emberek azzal, hogy úgy működik ez a kics@zett társadalom, hogy heti 40-50-60 órát KELL dolgoznunk ahhoz, hogy legyen pénzünk valahol lakni, és valamit enni, hogy másnap újra kezdődjön ez az egész?? És akkor ezek után örüljünk annak a napi 1-2 órának, amit talán azzal tölthetünk, amit és akit szeretünk..

Ez nem normális. Nem a munkának kellene kitöltenie az ember életét.

Egy életünk van, így borzasztó szomorú és dühítő, hogy a munkával megy el.

Nem kamukérdés, nem trollkodás, csak elegem van, és kíváncsi vagyok, hogy más is érez-e így.

2020. szept. 26. 15:27
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
97%

Igen. Szaud-Arábia tipikusan az olajsejkek és a nyomornegyedek közti

szakadékok hazája.

2020. szept. 26. 21:01
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Amire te gondolsz, az inkább Kuvait, UAE stb.
2020. szept. 26. 21:02
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
A riportban Szaúd-Arábiát mutatták, hogy a férfiak nem járnak dolgozni, egész nap a plázákban lógnak, meg a kávézókban beszélgetnek az ismerőseikkel, és a nők között se dolgoznak túl sokan.
2020. szept. 26. 21:07
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, erre mondtam, hogy hülyeség-hazugság. Esetleg a nyomornegyedeket is mutathatták volna. (csak úgy mondom, hogy nekem több ismerősöm is járt ott, és több közel-keleti országban is)
2020. szept. 26. 21:19
 35/38 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem tudom, lehet, hogy kamu volt a riport, bár ha az volt, akkor nem értem, hogy vajon mi lehetett vele a céljuk a készítőknek?
2020. szept. 26. 21:22
 36/38 anonim ***** válasza:
32%
Elcsépelt dolog, de tanulni kéne... 27 vagyok, nem részletezem, de itthonról dolgozom, magam osztom be hánytól hányig, csak a határidőt kell betartanom és idén pl 600 alatt még nem kaptam.
2020. szept. 27. 00:30
 37/38 anonim ***** válasza:
57%
Nem olvastam el a válaszokat. De megelégedésen kívül mit lehtne csinálni? Ha én azt mondom, hogy mától heti 20 órát vagyok csak hajlandó dolgozni, akkor kiraknak az albérletből, és nem lesz pénzem kajára. Még mindig jobb sokat dolozni, mint az utcán koldulni.
2020. szept. 27. 12:12
 38/38 anonim ***** válasza:
77%
Tanulni kéne... Halat ne tanítsuk meg fára mászni. Valakinek megy a tanulás valakinek nem. Ez nem csak a szorgalmon múlik. Az általános iskolában is megmondták a tanárok: vannak az erősebb képességűek és vannak a gyengébbek.
2020. szept. 29. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!