Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért elégszik meg mindenki...

Miért elégszik meg mindenki ezzel? Ez így nem élet.

Figyelt kérdés

Miért elégednek meg az emberek azzal, hogy úgy működik ez a kics@zett társadalom, hogy heti 40-50-60 órát KELL dolgoznunk ahhoz, hogy legyen pénzünk valahol lakni, és valamit enni, hogy másnap újra kezdődjön ez az egész?? És akkor ezek után örüljünk annak a napi 1-2 órának, amit talán azzal tölthetünk, amit és akit szeretünk..

Ez nem normális. Nem a munkának kellene kitöltenie az ember életét.

Egy életünk van, így borzasztó szomorú és dühítő, hogy a munkával megy el.

Nem kamukérdés, nem trollkodás, csak elegem van, és kíváncsi vagyok, hogy más is érez-e így.

2020. szept. 26. 15:27
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
4#Irigyellek.
2020. szept. 26. 17:24
 22/38 A kérdező kommentje:

#12-es, igen, így értettem.

#13-as, abszolút egyetértek veled.

Attól, mert valami "mindig is így volt", még nem jelenti azt, hogy az normális is.

Szerintem is modernkori rabszolgaság az, amiben élünk. És igen, nagyon sajnálom azokat, akik a világ másik felén sokkal rosszabbul élnek, de ez sajnos nem változtat azon, hogy ahogy élünk, az kizsigerel minket.

2020. szept. 26. 17:58
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Teljesen.
2020. szept. 26. 19:16
 24/38 anonim ***** válasza:
60%

Azt meg tudod magyarázni, kérdező, hogy miért nem normális?

Meg kell dolgoznunk bizonyos életkörülményekért, ez így működik, nem is lehetne máshogy. A kőből sem magától lett fegyver, stb...

2020. szept. 26. 19:21
 25/38 anonim ***** válasza:
69%

Azért vagyunk itt, hogy valamit alkossunk is, nem csak azért, hogy fogyasszunk és szaporódjunk. Valamivel le kell foglalni a napjainkat, s ha ebbõl hasznot teremtünk magunknak és a társadalomnak is akkor mindenki nyer. Ezért kell, mindenkinek a lehetõségeihez mérten, olyannal foglalkozni amiben jól érzi magát.

Persze lehet éveken keresztül semmiskedni vagy akár kirándulni, bulizni, de elõbb utóbb azt is megunja az ember.

2020. szept. 26. 19:55
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Elejétől fogva olyan munkát választottam, amit otthon végezhetek, hogy legalább a napi 2 óra utazást meg a kényelmetlen melóhelyi ruházkodást megúsztam. Nem MLM, teljesen normális szellemi munka, amit büfészakkal lehet csinálni. Aztán foglalkozást váltottam, és azt is olyat kerestem, ahol otthon dolgozhatok. Nincs hülye főnök, nincs munkahelyi ármánykodás. Küldik a munkát, határidőre megcsinálom, visszaküldöm, utalják az árát a számlákra.
2020. szept. 26. 20:34
 27/38 anonim ***** válasza:
59%

Hát ha nincs legalább 10-20 millió ft-od, amit be tudsz fektetni valamilyen jobb megtakarításba, akkor bizony ilyen rabszolgaként éled le az életed. :(

Szerintem se nagyon van értelme az ilyen mókuskerék életnek, de sajnos nem Szaúd-Arábiában élünk, ahol nem kell szinte senkinek sem dolgoznia, mert a kőolaj eltartja az egész országot...

2020. szept. 26. 20:39
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
@27 Pont annyit tudsz Szaud-Arábiáról, mint én a magzati foszfolipid szindrómáról...
2020. szept. 26. 20:42
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

28:

Pár éve egyszer láttam a tv-ben erről egy riportot, onnan veszem ezt a dolgot. Vagy az szerinted akkor kamu volt?

2020. szept. 26. 20:50
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Nigéria olajkincse is van akkora, mint a szaúdiaké, csak épp ott egy fillért sem kap belőle a lakosság.
2020. szept. 26. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!