Minden ember hatalomra vágyik?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 23:54
2/10 anonim válasza:
Nem, legalábbis nem végtelen hatalomra.
Igaz, az emberek nagy része szeretne hatalmat a saját élete felett, megválasztani hol lakik, kivel tölti az idejét, honnan jön a pénze és mire költi, de mások élete annyira nem érdekli.
Aztán van egy réteg aki szeretne másokat is uralni, és ez általában még több hatalom iránti vágyódáshoz vezet.
3/10 anonim válasza:
Igen.
PC-n fogalmazva:
A saját életének az uralására vágyik minden ember.
Az elvárások jellemzően irreálisak.Ha van rá mód és lehetőség, mindenki(!) magasabbra kíván lépni...
:D
4/10 anonim válasza:
Abszolút nem. Megdöbbentően kevesen vágynak rá valójában.
5/10 anonim válasza:
Minek?
Számomra nem jelent semmit.
Meghagyom másoknak.
6/10 Carragher_x válasza:
"A saját életének az uralására vágyik minden ember."
Tévedés. A tömeg kifejezetten óhajtja, hogy legyen felette egy entitás, ami uralkodik rajta, ami megszabja az élete szabályrendszerét.
7/10 anonim válasza:
Nem mindenki, mert vannak, akik érzik magukról, hogy nem tudnának vele mit kezdeni. Illetve vannak, akik pl.: egy csapat, vagy vállalat irányítására nem alkalmasak, viszont egy nálánál nem dominánsabb személlyel kapcsolatban vannak, akik felül tudnak úm. kerekedni, így ők lehetnek a vezetők, de ez nem jó, mert nem vele egy súlycsoportba tartozóval kezd ki...
8/10 anonim válasza:
Szerintem igen, csak nem mindenki tudna mit kezdeni vele. Amùgy, lehet tùl sok filmet nèzek, de èn szupererőre vàgynèk 😅, nem pedig egy cèg irànyìtàsàra. Ez is hatalom
9/10 anonim válasza:
A saját életem felett természetesen igen, de mások felett nem akarok semmilyen hatamat, nem akarok hatalmi pozícióban dolgozni, nem akarom, hogy bárki élete tőlem függjön.
10/10 anonim válasza:
Semmiféle hatalomra nem vágyom én.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!