Csajok, ha egy fiú 30 km-terre lakna tőletek, és meg beszélnétek egy talit, és ha lenne jogsitok elmennétek a fiúhoz ha a fiú meg kérne rá? Hozzá teszem hogy a fiúnak nincs jogsija. 30 km nagy táv? Vagy ez nálatok nem fére bele semmi képp?
Nekem hamarosan meglesz a jogsim, de csak ilyen kötelező rossz jelleggel kellene megcsinálnom.
De ha meglenne a jogsim, nem irtóznék a vezetés gondolatától, lenne autóm, akkor talán elmennék a sráchoz (ha a srácokra buknék). DE csak abban az esetben, ha ez az én ötletem volt.
A helyében én sem mentem volna. Ha én felajánlanám, akkor elfogadhatja a srác, ha nem ajánlom fel, akkor ne akarja ő kicsikarni belőlem. Egyelőre én vagyok meghívva, nem én hívtam meg, hogy szívességet kérjen. 18 km egyáltalán nem táv, közúton, átszállás nélkül 20-25 perc. Ha ennyi nem fér bele azért, hogy találkozzunk, akkor mehet mindenki a dolgára.
A másik meg, hogy nem engednék csak úgy bárkit a privát szférámba, márpedig az autóm annyira privát szféra mint a lakásom. Egy kvázi idegent, akiről lényegében semmit nem tudok, egyik helyre sem engedném be. Első körökben csak a nyilvános randi jöhetne szóba, már csak a saját biztonságom miatt is. Majd, ha alakul is valami komolyabb köztünk, akkor lehet erról szó, hogy alkalmanként elmegyek érte, vagy akár hozzá. Ahhoz, hogy én hová megyek a saját autómmal és hová nem, neki semmi beleszólása nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!