Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csajok, ha egy fiú 30 km-terre...

Csajok, ha egy fiú 30 km-terre lakna tőletek, és meg beszélnétek egy talit, és ha lenne jogsitok elmennétek a fiúhoz ha a fiú meg kérne rá? Hozzá teszem hogy a fiúnak nincs jogsija. 30 km nagy táv? Vagy ez nálatok nem fére bele semmi képp?

Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 22:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
38%
Hidd el, eléggé sok nő semmire kellő. A külső az első lépés amiről döntenek a nők, de ha már csak az alapján döntenek és nem is próbálnak ismerkedni akkor igen is velük van a gond. Nem kellene magadat így leértékelned. Pl. Franck Ribery, mielött még híres lett volna talált feleséget akivel még mindig együtt van, és nem a legszebb az arca Riberynek. Rossz példa, csak annyit próbálok leszűrni, nagyon nehéz normális nőt találni. Szomorú de tényleg, lehet hogy minden 100. csak normális. Ilyen világban élünk :/
2020. szept. 13. 00:01
 22/28 A kérdező kommentje:
De pont fordítva vannak így, hogy nincs normális pasi! Szóval értelmetlen ezen agyalni ők máskép látják. Igaz nagyobb a hatalmuk. Nincs jó külső kutyába se vesznek.
2020. szept. 13. 00:05
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen Európa, túl sok az elhízott, ronda nő ezért a szebbeknél meg normálisaknál van a hatalom és birnak válogatni. Több férfi jut kevesebb nőre. Nem a mi hibánk, egyszerűen a társadalom ilyen.
2020. szept. 13. 00:13
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hamarosan meglesz a jogsim, de csak ilyen kötelező rossz jelleggel kellene megcsinálnom.

De ha meglenne a jogsim, nem irtóznék a vezetés gondolatától, lenne autóm, akkor talán elmennék a sráchoz (ha a srácokra buknék). DE csak abban az esetben, ha ez az én ötletem volt.

2020. szept. 13. 08:11
 25/28 anonim válasza:
54%
Nem fér bele. Miért csak én tegyek azért, hogy találkozzunk?! A pasi meg vár engem segget meresztve CSAK AZÉRT, mert nekem van jogsim?! Ez a xxi. század. Pls.. ma már nem nagy dolog a jogosítvány. Nem azért nem mennék, hanem, mert annyi neki is levonatozni 1 órát (mert 30km nem több), mint nekem leautókázni hozzá. És mert ő a pasi. Nehogy még én menjek nő létemre a férfihoz randira :D Ez a baj látod, az elkényelmesedettség. Sértődékeny hisztis kisfiúk vagytok. Ha férfi lennél, nem néznél oda 30-100km-nek se, hanem fognád magad és leutaznál megnézni őt+ randizni, és ha jól alakul akkor még 2x is lemennél. És majd onnantól ő is mehetne. Nehogy már a nő udvaroljon a pasinak. Ez nem divat kérdése. Ez alap. Mindig így volt és lesz is. De nálad fordítva van úgy tűnik. Nos mivel ő kellett udvaroljon neked, el is döntötte, hogy nem kér belőled, majd lesz pasi aki tesz azért, hogy lássa őt, nem megkéri, hogy "gyere már autózz ide, mert nincs egy ezresem egy vonatjegyre se, meghát neked van autód, mit képzelsz fiú létemre én megyek, találkozni veled?!" Te nem fiú vagy, hanem kislány ;)
2020. szept. 18. 12:45
 26/28 anonim ***** válasza:
Eleonórát hallottuk 1904-ből :D Miért ne mehetne akár a lány is a fiúhoz? Értem, hogy vannak nemi szerepek, de mi van, ha valaki nem akar egész életében szerepet játszani?
2020. szept. 18. 13:36
 27/28 anonim válasza:
Lehet Eleonóra vagy 1904-ből. De, ha egy pasi annyira eletkeptelen, hogy leutazzon es annyira megsertodik azon hogy a no nem autozik fel hozza, hogy ezt gyorsan ki is irja gyakorira :D akkor ő kicsoda?
2020. szept. 18. 13:48
 28/28 Laylah ***** válasza:

A helyében én sem mentem volna. Ha én felajánlanám, akkor elfogadhatja a srác, ha nem ajánlom fel, akkor ne akarja ő kicsikarni belőlem. Egyelőre én vagyok meghívva, nem én hívtam meg, hogy szívességet kérjen. 18 km egyáltalán nem táv, közúton, átszállás nélkül 20-25 perc. Ha ennyi nem fér bele azért, hogy találkozzunk, akkor mehet mindenki a dolgára.

A másik meg, hogy nem engednék csak úgy bárkit a privát szférámba, márpedig az autóm annyira privát szféra mint a lakásom. Egy kvázi idegent, akiről lényegében semmit nem tudok, egyik helyre sem engedném be. Első körökben csak a nyilvános randi jöhetne szóba, már csak a saját biztonságom miatt is. Majd, ha alakul is valami komolyabb köztünk, akkor lehet erról szó, hogy alkalmanként elmegyek érte, vagy akár hozzá. Ahhoz, hogy én hová megyek a saját autómmal és hová nem, neki semmi beleszólása nincs.

2020. okt. 6. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!