Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csajok, ha egy fiú 30 km-terre...

Csajok, ha egy fiú 30 km-terre lakna tőletek, és meg beszélnétek egy talit, és ha lenne jogsitok elmennétek a fiúhoz ha a fiú meg kérne rá? Hozzá teszem hogy a fiúnak nincs jogsija. 30 km nagy táv? Vagy ez nálatok nem fére bele semmi képp?

Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 22:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
El
2020. szept. 12. 22:50
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen alkalom. Pont nagyjából ennyi km is volt, de nekem belefert mert akartam látni.
2020. szept. 12. 22:50
 3/28 A kérdező kommentje:
Én meg azt hittem vagyok gáz mert nincs jogsim. Akkor nem kár érte.
2020. szept. 12. 22:52
 4/28 A kérdező kommentje:
Én vagyok a gázs
2020. szept. 12. 22:52
 5/28 anonim ***** válasza:
Hali, én 25/F vagyok. Nem hozzám szól a kérdés, de azért írok egy válasz hátha segít. Egyébként nekem sincs jogsim, csak jövőre fogom lerakni a vizsgát. Egyszerűen nem volt rá soha szükségem, legnagyobb táv amit mindig meg kellett tennem az 1 km volt xd. De volt már lánnyal dolgom akinek volt jogsija. Útáltam mikor a lány jött értem, vagy ő vitt haza. Elég egyszerű gondolkodás miatt. A férfiaknak kellene, hogy legyen akik megvédik, elviszik, hazaviszik a barátnőjüket. Számomra brutál ciki volt az egész mindig. Pedig mondtam neki, számomra nincs szükségem jogsira, de mégis annyira ciki volt, hogy nincs. Ha a fiú tényleg megkér téged, hogy gyere hozzám autóval, nagyon furcsálnám. Szerintem ettől sértőbb dolog egy pasinál, mikor azt mondod neki kicsi az alsója :D. Szóval inkább ne menj el, vagy busszal, vagy vonattal. 30 km. pedig szinte semmi. 50-60 km. ami még bőven elfogadható. Távolabb az már távkapcsolatnak hiszem.
2020. szept. 12. 22:54
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem én vagyik a lány. Én a sértett vagyok :D értelek. Inkább hagyom azokat a nőket akiknek jogsija van.
2020. szept. 12. 22:56
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
5. vagyok, egyébként röviden. A lány részéről nem ciki ha szeret / kedvel. Csak férfi részéről lekicsinyítő. :P Mindenképp ha kapcsolatba vagytok próbáld mihamarabb lerakni xd
2020. szept. 12. 22:57
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen kicsit rosszul olvastam a kérdést, azt hittem először te vagy a lány, de utána rájöttem, hülyén irtam :D. Mindenképp a lánytól függ, ha szeret örömmel jön érted, de ha csak randi lenne akkor semmi kép.
2020. szept. 12. 22:59
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék, ha egyébként bejön a srác. Utaztam már 180 km-t is, nem gond.
2020. szept. 12. 23:01
 10/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk kaocsolatba első tali lett volna. Ugy volt hogy egy közeli városban taliztunk volna ami egyenlő táv kb nekem is, és neki is, kb 18 km. De kiprobáltam hogy meg tennéne azta a 18 km tert hogy lásson és mondtam jöjjön el mibe tart neki. Minimum fizetem a tank felét, és hát ennyi még ő volt megsértődve, és szerintem már le is rázott.
2020. szept. 12. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!