Csajok, ha egy fiú 30 km-terre lakna tőletek, és meg beszélnétek egy talit, és ha lenne jogsitok elmennétek a fiúhoz ha a fiú meg kérne rá? Hozzá teszem hogy a fiúnak nincs jogsija. 30 km nagy táv? Vagy ez nálatok nem fére bele semmi képp?
Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 22:45
11/28 A kérdező kommentje:
És nem ő az egyetlen aki ez miat meg szakította a kapcsolatot velem. Többet nem kezdek jogsis csajokkal, nem tudom de nagyon elvannak szállva.
2020. szept. 12. 23:04
12/28 A kérdező kommentje:
9-es, akkor szerintem én nem jövök be a jogsis csajoknak külsőre. De akkor minek mennek bele. És meg azért se utaztam busszal. Azért se. Szerintem jól is tettem
2020. szept. 12. 23:07
13/28 anonim válasza:
Ismerek olyan 28 éves srácot akiért mindig a csaj megy kocsival.
Olyat is ismerek hogy minden alkalommal a csaj jön le hétvégente vidékre a palijához már 3 éve.
Csaj 23 éves, Srác 22
14/28 anonim válasza:
Akkor igen az történt amitől mindig félek, mivel ha a lány úgy tekint rá a talira, miért is ne, van időm, legalább ismerkedünk, akkor hihetetlenül ciki számára elmenni a fiúért. Ha tetszel neki és ő kezdeményezi, akkor simán igent mondott volna. Mindig a női nem a domináns :D
15/28 A kérdező kommentje:
Nem! Az a helyzet szerintem hogy nem lehetek valami jó pasi és nem áldoznak rám egy grmmot se!
2020. szept. 12. 23:13
16/28 anonim válasza:
Nem, ez hülyeség. Nincs olyan, hogy rossz pasi, rossz nő. Persze, ha tényleg ilyen 9-10 skálás nőkre próbálsz ráhajtani, hidd el. Ők sem hülyék, tudják magukról hol állnak, és persze ha kedvelnek is téged, meg tetszel nekik, még akkor is inkább megpróbálják megszerezni a számukra a 10-est. Hiába vagy csak 7-8 as. Mindenképp úgy állj a lányokhoz, hogy ha el is hívsz valakit találkozóra, csak ilyen publikus hely legyen, ott találkozzatok közösen, ne pedig elmenyél te érte, vagy ő érted. Az az első találkozás lényege, elkezdjetek ismerkedni és észreveszitek akartok -e egymástól valamit. Egy "ronda pasi" aki kedves, jószívű, néha humoros, de MAGABIZTOS, és ő kezdeményezi a beszélgetéseket, több esélye van, hogy elmegy megint egy randira vele a csaj, mint egy 10-es pasival aki csak jól néz ki viszont agyilag 90 IQ.
17/28 A kérdező kommentje:
16. Egyáltalán nem volt topp 10-es! Sőt, nem is volt fejre se valami szép, testre meg egyáltalán nem volt csinos! De én nem a külsőt néztem.
2020. szept. 12. 23:46
18/28 A kérdező kommentje:
És én se vagyok hülye. Nem kell kioktatni.
2020. szept. 12. 23:49
19/28 anonim válasza:
Akkor pont egy semmire kellőt fogtál ki, annyi túl nagyra értékelte magát. Nem hiszem, hogy veled lett volna a gond. Ez most egy ilyen pofáraesés volt a lánynak köszönhetően, de hidd el, mindenkinél így van. Még jó pasiknál is 10 nőböl, 2 fog vissza írni, 1 fog elmenni találkozóra.
20/28 A kérdező kommentje:
Akkor 100-ból 100 nő semmire kellő? Külsőm a gond szerintem.
2020. szept. 12. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!