Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiús lányok, ti mitől érzitek...

Fiús lányok, ti mitől érzitek fiúsnak magatokat?

Figyelt kérdés

Milyen külső-belső tulajdonságok játszanak ebben szerepet?

Kort is írjatok, kérlek :)

2020. szept. 6. 09:48
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
89%
Én is fiús lány vagyok.20L
2022. szept. 19. 14:58
 52/57 anonim ***** válasza:
43%
Nekem inkább fiúsabb / férfiasabb napjaim vannak, főleg ha rossz a kedvem -akkor nem vagyok annyira kecses és van, hogy nem kívánom a nőies ruhákat. Alapvetően maszkulin, mély, monoton hangom van és a alap arcberendezésem elég férfias, és ha kell, tudok férfias módon "panaszkodni", káromkodni, beleállni vitákba.
2022. okt. 13. 18:53
 53/57 anonim ***** válasza:
60%
Pl 14 évesen nem A Szent Johanna gimit olvastam, hanem a Predator: Jég és vért.
2022. okt. 20. 16:50
 54/57 anonim ***** válasza:
41%

Nem ítélem el annyira a nőisnek gondolt ruhákat, mint az előttem szólók, de én is évente 2x veszek fel szoknyát és azt is csak nagy eseményre.

Nem kényeskedek, nincsenek becézett szavaim,nem ilyedek meg minden egyes bogártól, állattól. Simán a csirke szart is megettem fogadásból (3 napig fostam xd)

De többiekkel ellentétben, homokóra formám van, de kicsi cicim, nagy fenekem. (sovány vagyok)

Fiú ruhákat hordok, öcsémmel közös a ruha tárunk, és festőnek tanulok. Hobbiból motorokat szoktunk szerelni a pasimmal, szóval nem vagyok meleg sem ezek dacára. Csak nekem ez a kényelmes.

Sminkelni csak természetes szépség eléréséig szoktam. (csak lány vagyok, adok a külsőmre, nem egy brazil munkás vagyok...)

2022. dec. 5. 20:01
 55/57 anonim ***** válasza:
78%
25.: Mi a fészkes fene az a periszex? :O Egyébként az a kommentelő döbbenetes zöldségeket hordott össze.
2022. dec. 5. 20:41
 56/57 anonim ***** válasza:
73%
Rövid hajam van, általában fiús ruhákat hordok, fehérneműm boxer és sportmelltartó (bár nincsenek túl nagy melleim), nem sminkelek, boncmesternek tanulok.
2023. jan. 18. 00:04
 57/57 anonim ***** válasza:
86%

Pl hogy 12 éves korom óta ahányszor bemutatkozom új embernek, mindig elhinti, hogy basszus, én azt hittem fiú vagy...

Illetve az elmúlt pár évben ahogy meghallják a nevem, egyből transzszexuálisnak hisznek... pedig csak simán ronda vagyok.

Vékony, mellem nincs, fenekem is lapos, csontozatom inkább férfias, arcszerkezetem kisfiús, hosszú haj pedig sosem állt jól...

Szóval nem dobtam 6ost mikor a szépséget osztogatták.

2023. febr. 8. 00:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!