Fiús lányok, ti mitől érzitek fiúsnak magatokat?
Milyen külső-belső tulajdonságok játszanak ebben szerepet?
Kort is írjatok, kérlek :)
Nem ítélem el annyira a nőisnek gondolt ruhákat, mint az előttem szólók, de én is évente 2x veszek fel szoknyát és azt is csak nagy eseményre.
Nem kényeskedek, nincsenek becézett szavaim,nem ilyedek meg minden egyes bogártól, állattól. Simán a csirke szart is megettem fogadásból (3 napig fostam xd)
De többiekkel ellentétben, homokóra formám van, de kicsi cicim, nagy fenekem. (sovány vagyok)
Fiú ruhákat hordok, öcsémmel közös a ruha tárunk, és festőnek tanulok. Hobbiból motorokat szoktunk szerelni a pasimmal, szóval nem vagyok meleg sem ezek dacára. Csak nekem ez a kényelmes.
Sminkelni csak természetes szépség eléréséig szoktam. (csak lány vagyok, adok a külsőmre, nem egy brazil munkás vagyok...)
Pl hogy 12 éves korom óta ahányszor bemutatkozom új embernek, mindig elhinti, hogy basszus, én azt hittem fiú vagy...
Illetve az elmúlt pár évben ahogy meghallják a nevem, egyből transzszexuálisnak hisznek... pedig csak simán ronda vagyok.
Vékony, mellem nincs, fenekem is lapos, csontozatom inkább férfias, arcszerkezetem kisfiús, hosszú haj pedig sosem állt jól...
Szóval nem dobtam 6ost mikor a szépséget osztogatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!