Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiús lányok, ti mitől érzitek...

Fiús lányok, ti mitől érzitek fiúsnak magatokat?

Figyelt kérdés

Milyen külső-belső tulajdonságok játszanak ebben szerepet?

Kort is írjatok, kérlek :)

2020. szept. 6. 09:48
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
12%

Melyik hozzászólásom utalt rá, hogy kiakadtam? Mutass rá. Arról nem tehetek, hogy milyen hangnemben olvasod fel magadnak a válaszaimat. Ahogy arról sem, hogy bebeszélsz magadnak valamit, amit nem is írtam.

Egyébiránt szomorúnak tartom, hogy valaki az állítólagos legjobb barátnője marginalizát identitásával vagdalózik. Ez az új "nem vagyok rasszista, nekem vannak roma barátaim is"? Nálatok ilyen lazán szokás outolni valakit csak a "vita" kedvéért? :)

2022. jún. 18. 17:28
 32/57 anonim ***** válasza:
39%
Egyébként is szétoffolod a kérdést. Ha problémád van valakivel, akkor írj privátban az illetőnek - pláne, ha már elkanyarodtatok a témával.
2022. jún. 18. 17:31
 33/57 anonim ***** válasza:
27%

Fehér periszex ciszhetek be like:

"A mai Európánál elfogadóbb, liberálisabb közegben fel sem lehet nőni" --> Ez szerinted mi, ha nem támadás, ráadásul a semmiért? Szerinted nem álom a mai Európa a korábbiakhoz, illetve a többi földrészhez képest? Mert ahogy nézem, te engem pusztán ezért támadsz. Fogalmam sincs, miért támadtál be, holott az első kommenteddel maximálisan egyetértettem, egy kiegészítést tettem hozzá csak. Illetve azért, mert azt írtam le, hogy Európa szekuláris földrész, a kereszténység meg sehol nem mond olyat, hogy szólj meg bárkit azért, mert műkörmöt visel... Ki az a "nálatok" amúgy? Névtelen fórum, nem outolok senkit, a barátnőm büszkén vállalja. Én magam sem vagyok hetero, ezen sem tudom, mi olyan fenenagy hihetetlenség van, tíz éve nem élek heteroszexuális kapcsolatban.

2022. jún. 18. 17:33
 34/57 anonim ***** válasza:
27%
Nekem senkivel semmilyen problémám nincs - belém álltak a teljesen normális, történelmileg pontos 24. kommentemért, amiben semmilyen támadó, problémás nem volt leírva.
2022. jún. 18. 17:35
 35/57 anonim ***** válasza:
10%

Gúnyolás, drágám. Ez gúnyolódás, nem pedig támadás. Márpedig azért, mert ahhoz, hogy ilyet teljes váll szélességgel és beleéléssel kimondj, nagyon valóságról elrugaszkodottnak kell lenni. A te Nagy, Liberális Európád mai napig ketrecbe zárja a politikai menekülteket, leköpi a migránsokat, porba tiporja a nők és queer emberek jogait. Mai napig. Európa csak látszólag elfogadó. Európa ugyanúgy egy xenofób, rasszista, antiszemita, anti-queer fertő, mint eddig a történelem során volt - és persze, nehogy félreérts máshol sincs kolbászból a kerítés.

Szóval, bocsi, de nem értek egyet azzal, hogy Európa valami kánaán lenne, hacsak az ember egészen véletlenül nincs a hierarchia legtetején.

2022. jún. 18. 17:42
 36/57 anonim ***** válasza:
27%
Kicsit vicces, hogy "drágámozol" meg "hisztizel" szavakkal illetsz, holott ha ennyire zavar a szexizmus, akkor ezeket a szavakat vitában nővel szemben eleve nem használnád, mert ez is elég szexista gondolkodásra vall. Sárba tiporva a nők jogai pedig az afrikai / arab országokban vannak (Indiáról nem is beszélve), még akkor is, ha itt is vannak ugyan problémák, amik valóban javításra szorulnak. Fertőnek semmiképp se mondanám, én szeretek itt élni, és örülök, hogy ide születhettem, nem pedig Csecsenföldre pl.
2022. jún. 18. 17:48
 37/57 anonim ***** válasza:
12%

Kicsit a megfogalmazásod is vicces, ha ezeket 1, csak vitában 2, csak nővel szemben nem használhatom. Ha már így benne vagyunk a szőrszálhasogatásban...

Igen, igen, aha. Szóval ezt most akkor érthetem úgy, hogy szerény véleményed szerint ami Lengyelországban (és Észak-Amerikában) folyik az kutya füle? Tudod, az abortusz tilalom. Van az itthoni 33-as, egy édes kis semmiség.

2022. jún. 18. 17:59
 38/57 anonim ***** válasza:
27%
Ki mondta, hogy édes kis semmiség? Nyilván aggasztó, ezért mondom, hogy itt is vannak problémák, de azért ne mondjuk már, hogy nincs marginális különbség egy Lengyelország, vagy egy Afganisztán között, vagy azt, hogy Európa olyan, mint volt régen... Valami oknál fogva az emberek abszolút többsége azért mégiscsak nyugatra (EU / Észak-Amerika) vándorol, és nem keletre vagy délre.
2022. jún. 18. 18:09
 39/57 anonim ***** válasza:
27%
Egyébként olyan sem írtam, hogy CSAK vitában és CSAK nővel szemben nem használható, de tény, hogy problémás szavak feminista szempontból.
2022. jún. 18. 18:14
 40/57 anonim ***** válasza:
12%

Igen, a pénz és/vagy háború és/vagy éghajlat változás miatt.

Kicsit olyan érzésem van, mintha elbagateliznád a xenofbiát, rasszizmust és antiszemitizmust, az abortusz tilalommal és anti-trasz intézkedésekkel egyetemben. Mintha elvakítana a saját hazád iránti szeretet, akár egy nacionalistát.

2022. jún. 18. 18:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!