Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiús lányok, ti mitől érzitek...

Fiús lányok, ti mitől érzitek fiúsnak magatokat?

Figyelt kérdés

Milyen külső-belső tulajdonságok játszanak ebben szerepet?

Kort is írjatok, kérlek :)

2020. szept. 6. 09:48
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
44%

Amiatt is, és amiatt is, mert lényegesen élhetőbb az élet itt. Itt nőként tanulhat az ember, úgy öltözhet, ahogy akar, szabadon házasodhat, lehet saját tulajdona, dönthet a saját teste felől, stb. Még melegként is lényegesen jobb az élet, minden hátránnyal együtt. Én azért örülök, hogy azzal élhetek, akivel akarok, nem dobálnak le magas épületekről, nincs becsüketgyilkosság, nem csonkítják a nők nemi szervét, meg ilyen borzalmak.

Nem azt mondom, hogy a xenofóbia / rasszizmus, stb. jó dolog lenne, de mindenhol jelen van, kvázi az ember sötét oldala mindenhol. Ettől függetlenül úgy gondolom az ember teljes joggal örülhet, hogy a XXI. századi Európában élhet.

2022. jún. 18. 18:28
 42/57 anonim ***** válasza:
11%

"Itt nőként tanulhat az ember, úgy öltözhet, ahogy akar, szabadon házasodhat, lehet saját tulajdona, dönthet a saját teste felől, stb."

Ja, hogy van a csúnya gonosz Dél/Kelet, ahol még a középkorban élnek az emberek, meg van a csilli-villi Európa? Ez annyira... ignoráns, egy fehér ember szájából egyenesen rasszista. Jártál már Európán kívül vagy csak azt kerepeled, amit a médiában hallasz?

"Még melegként is lényegesen jobb az élet, minden hátránnyal együtt."

Közép osztálybeli, periszex, cisz, pmelegként talán. Mondjuk így sem fogadhatnak örökbe vagy házasodhatnak, vagy kapnak támogatást de az ugye nem olyan lényeges.

"...azzal élhetek, akivel akarok, nem dobálnak le magas épületekről, nincs becsüketgyilkosság, nem csonkítják a nők nemi szervét, meg ilyen borzalmak."

Inkább csak nem tudsz róla. :^)

2022. jún. 18. 18:37
 43/57 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom, miért kell így kisarkítani a másik mondandóját, holott többször leírtam, hogy itt sem minden tökéletes, de lényegesen jobb, mint a korábban felsorolt térségekben. Szó nem volt arról, hogy minden, ami nem EU, az középkor (a Távol-Keletért kifejezetten rajongok), és az sem, hogy Európa csilli-villi lenne maximálisan. Ha nem fehér ember mondaná ugyanezt a véleményt az már nem rasszizmus? 😮

Az örökbefogadásos ámokfutás szerintem is botrány, ebben igazat adok. Azonban nem gondolnám, hogy csak nem tudok róla, de becsületgyilkosságok és épületről lehajítások lennének az európai emberek közt is a reakció egy coming out-ra. Szégyen, aki kidobja a gyerekét, ez nyilvánvaló.

2022. jún. 18. 18:54
 44/57 anonim ***** válasza:
12%

"Ha nem fehér ember mondaná ugyanezt a véleményt az már nem rasszizmus?"

De.

2022. jún. 18. 18:55
 45/57 A kérdező kommentje:
Lassan nem szeretnétek áttérni inkább privátra, és ott folytatni a vitát?
2022. jún. 18. 19:04
 46/57 anonim ***** válasza:
67%
21 vagyok. oldschool fiús öltözék (férfi fenékalá érő mintás póló, melegítő oversize nadrág amiben nem látszik a lábam. vagy aladin nadrág, és tornacipő) emellett nem csípem a lányos dolgokat. zeneileg rock, ug rapp. gamelek..nem romantikus filmeket nézek.. rám általában ezért mondják:D
2022. jún. 19. 23:10
 47/57 anonim ***** válasza:
41%

Rövid hajam miatt gyakran azt hiszik, leszbikus vagyok.

Egyébként jól tájékozódom, megszerelek ezt-azt, nem sminkelek, nem hordok magassarkút, nem nézek romantikus filmeket, nem olvasok chick-lit könyveket, és unalmasnak tartom a bajcsevejt, mások kibeszélését, a bulvárt, pasikról beszélgetni, kerülöm is a témát.

2022. júl. 2. 12:30
 48/57 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem a nőies nők: kifinomult, érzékeny stílus, a "hercegnők", akár a szende ártatlan naívák, vagy a komoly méltóságteljes királynő típusok.

Férfias nők szerintem: mint a férfiak, durvábbak, nyersebbek, lazábbak, vagányabbak, közvetlenebbek.

Ilyesmi szerintem. Nagyon régóta együtt vagyok párommal, amikor megismerkedtünk azt mondta, látott már fiús lányokat, de én azokon is túlteszek. Szerintem annyi a szitu, hogy a szüleim proletárok, és rengeteg fiú unokatesó közt nőttem fel, míg párom kiművelt értelmiségi családból származik, szóval kicsit más a kultúra a családunkban. Párom egyébként apa minta nélkül nőtt fel, főleg nők között nevelkedett, és szerintem elég feminin vonásai is vannak, szóval kicsit furcsa pár lehetünk, de most már kicsit elkanyarodtam a témától.

Szerintem nem az öltözéktől lesz valaki fiús-lányos, egyértelműen a viselkedésjegyektől. Proletárok, munkás osztály gyerekei között szerintem nagyon sok a fiús lány. A nőies nő kiveszendőben van, főleg a nyugati kultúrában, inkább a minél erősebb nőket nyomatják a filmek is.

2022. aug. 31. 16:36
 49/57 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó ez is csak sztereotípia. Nem attól nő a nő, hogy érzelmes hercegnőként viselkedik, ahogy a férfi sem csak a kocsmában ordibáló alak lehet. Ugyanolyan nő az a nő is, aki meg meri fogni a keményebb munkát, aki határozottabb, ahogy ugyanolyan férfi az a férfi is, aki érzelmesebb, csendesebb.
2022. szept. 4. 14:00
 50/57 anonim ***** válasza:
10%
Nem ezt mondtam, próbáld meg újra elolvasni, és vesd össze azzal amit írtál.
2022. szept. 4. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!