Fiús lányok, ti mitől érzitek fiúsnak magatokat?
Figyelt kérdés
Milyen külső-belső tulajdonságok játszanak ebben szerepet?
Kort is írjatok, kérlek :)
2020. szept. 6. 09:48
21/57 anonim válasza:
#20 Nem akartam vallásost írni, mert abból botrány lett volna. Illetve egy keresztény centrikus Európában szerintem ez pontos meghatározás.
22/57 anonim válasza:
Keresztény centrikus Európa? 😮 Ennek köze sincs a kereszténységhez, egyszerűen vannak brutálisan nőgyűlölő nők, akik azt hiszik, ha a nőket gyalázzák és felszínes, buta p.csának állítják be őket akkor majd elnyerik a macsó pasik csodálatát. Az egyéb szexista felfogást, ami náluk "férfiasság" címszó alatt találni inkább már nem is részletezem.
23/57 anonim válasza:
Tesó, nem tudod elszeparálni az egyént a társadalomtól, amiben felnőtt. Szerinted ki találta ki, hogy a nő alsóbb rendű?
24/57 anonim válasza:
Jaj Istenem... A mai Európánál elfogadóbb, liberálisabb közegben fel sem lehet nőni, Európa (és benne Magyarország) pedig szekuláris földrész / állam (igen, akkor is, ha a kormány a látszatért és a szavazatokért adja a kamukeresztényt). A nőket visszanézve a történelemben mindig elnyomták sajnos, úgyhogy nem talált ki a kereszténység semmit, sőt, nőnek lenni Indiában, az arab országokban és Afrikában a legsz.rabb. Nem egy embertől indult a dolog, nem "valaki" kitalálta. Az már csak mellékes, hogy Jézus pont ezzel az iránnyal is szembement, magára haragítva ezzel is az írástudókat, farizeusokat (ezt csak arra, hogy pont nem az eredeti keresztény tanoktól jön ez a nézet). Semmi köze a társadalomnak ahhoz, hogy ki mint vélekedik a műkörömről, hiszen van, aki meg a fél vagyonát ilyenekre költi, mert tetszik neki, míg mást a hideg rázza tőle. Ahogy a pletykásság sem, egyik barátnőm bátyja akkora pletykás volt, mint tíz vénasszony együttvéve. A felszínesség meg kb. tucatjelenség sajnos, az emberiség butul és kiüresedik napról napra.
25/57 anonim válasza:
Fehér periszex ciszhetek be like:
"A mai Európánál elfogadóbb, liberálisabb közegben fel sem lehet nőni"
26/57 anonim válasza:
Szerinted nem így van? 🙄 Afrika, India, arab országok? Kicsit érdekes, hogy csak ennyi reakció jött egy hosszabb kommentre. Egyébként benézted, nem vagyok ciszhet.
27/57 anonim válasza:
Nyilván nem így van, azért is csak ennyit kaptál. Mit szeretnél még?
Nem vagy ciszhet, persze, én meg nem ma jöttem le a falvédőről.
28/57 anonim válasza:
Nyilván nem? Szóval Afrika és India liberálisabb, mint a jelenlegi Európa? 😮 Kár, pedig az első kommented még intelligens ember képét mutatta... Tévedtem. Szomorú, hogy manapság 100 emberből jó ha kettő tud érvelni ésszel. Jah és az alsóbbrendű egyben írandó.
Nem, nem vagyok ciszhet, nem véletlen aszexuális a legjobb barátnőm sem. Ha pedig te elvitathatod az én identitásom, akkor te sem vagy transz.
29/57 anonim válasza:
Úgy látszik a tyúkszemedre léptem. :^) Hisztizz csak...
30/57 anonim válasza:
Jaj Istenem... Nincs tyúkszemem, nem léptél semmire. Pusztán szomorúnak tartom, hogy nem lehet értelmesen vitázni lassan senkivel sem. Mi akasztott ki ennyire? Az a tény, hogy kimondtam, hogy Európa élhetőbb, mint Afrika pl.? Szerinted nem így van? Én kisebbségi feministaként igenis örülök, hogy itt élhetek, és nem ezekben az elmaradott országokban. Fogalmam sincs, mi ez a kiakadás és személyeskedés pusztán azért, mert szeretem a szekuláris Európát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!