Félek telefonálni, emberekkel kommunikálni, más is van így ezzel?
Van egy félelem bennem, nem tudom megmagyarázni miért, ha telefonálnom kell el kezd izzadni kezem,lábam, felmegy a pulzusom, nehezen kapok levegőt. Ezt hogy lehetne legyőzni?
Még egy pizzát se merek megrendelni.
22/L
Én is utálok telefonálni.
Erre telefonos munkahelyen dolgozom, szerencsére, mióta itthin, csak emailes kapcsolat van :)
Elsőnek mi baja? Valami mentális betegségben szenved?
Én is ilyen vagyok mint te, kérdező. Sajnos ezt csak úgy lehet legyűrni, ha "kényszeríted" magad és csakazértis telefonálsz, mégha nagyon nehezedre esik is. Végül is mindig nem lesz melletted anyád hogy helyetted felhívja az orvost hogy időpontot kérjen neked (nem rosszból írom, hanem mert én is ebben a cipőben járok)
Nekem az segít (az ilyen időpontkérés meg hasonlókban), hogy előre kitalálom szó szerint, mit fogok mondani. Akár le is írom. Ha nagyon nehezen akar menni, akkor elmondom az asztalon a növényemnek párszor (vagy valahova elmegyek, ahol senki nem hallja).
Ha barátot, rokont kell felhívni, az nehezebb, ott nem lehet szövegsablonokat használni :-/
Fhuu, en is ilyen vagyok. Mondjuk nekem alapbol van egy durva szorongasos betegsegem, ugyhogy en az elet mas teruletein is ilyen vagyok.
A telefonhivasokat kepes voltam hetekig halogatni, annyira rettegtem. Neha csak ultem es orakig keszultem ra, majd a vegen megsem hivtam fel, akit kellett😅 Mostanaban erot vettem magamon es gyorsan felveszem/tarcsazom, mielott meg lenne idom gondolkodni. Onnan meg mar feszulten, de megy magatol, mert nincs visszaut 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!