Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szívesen lennél közismert ember?

Szívesen lennél közismert ember?

Figyelt kérdés
Zavarna, ha emiatt nem tudnál két lépést sem tenni az utcán, hogy oda ne menjenek hozzád, vagy inkább élveznéd az ezzel járó népszerűséget civilben is?
2020. aug. 24. 19:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk JKR helyében szerintem most pont nem lennél szívesen, eléggé kihúzta a gyufát a rajongóinál a véleményével
2020. aug. 24. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
11: Még az is beleférne. A pinamutogatás meg az, hogy egy eltartott ostoba szutyoknaj tart az egész világ és azon csámcsognak, hogy hogy alázod meg magad vagy épp fotózgatnak sunyiban és a kislábujjad görbületét is kritizálják meg a szeretteidnél fogva kikezdenek, na az nem kellene nekem.
2020. aug. 24. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Abszolút nem. Amikor zavarban vagyok és/ vagy sokan bámulnak, rettentő sokat tudok bénázni.

Ha többen felismernének, akkor lőttek a nyugis kiruccanásoknak, pihenéseknek, ahogy annak is, hogy az ezeréves klumpámban átslattyogok a zöldségesbe.

Állandó stresszben lennék a megfelelési kényszer miatt, tartanék attól, hogy valami rosszat csinálok, mondok, ami miatt majd szépen cafatokra szednek a neten. Pletykák is lennének, főleg, hogy a média szereti összeboronálni az embereket.. hülyeségeket terjeszteni, kiforgatni a szavakat.. nincs szükségem ekkora teherre és stresszforrásra.

2020. aug. 25. 00:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Híres író/költő lennék. Más nem.
2020. aug. 26. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!