Voltatok már szerelmesek közismert sztárba?
Ha igen:
•Kibe?
•Mi tetszett benne?
•Voltál szomorú azért mert számodra elérhetetlen?
•Hány éves voltál/Fiú lány?
Voltam :D
Orlando Bloomba
Igazából fogalmam sincs mi tetszett benne.Lehet nem is ő tetszett hanem Legolas meg Will.(rég volt már nem tudom)
Sokszor szomorkodtam miatta.
Volt egy ilyen Orlandos korszakom 12 és 15 éves koromban.Volt még sok sztár de most hirtelen nem jutnak eszembe :D
Vagyok.
Téa Leoniba.
Az tetszik benne, hogy pont az esetem.
Nem szoktam ezen szomorkodni, mert fölösleges.
42 éves férfi vagyok.
Igen, Steven Tylerbe (Aerosmith), 18 évesen. Sajnos még fiatalabb voltam, mikor Budapesten koncerteztek. Aztán idővel kinőttem. :)
37N
Jelenleg is vagyok!
Lee Pace-be és az általa alakított majdnem összes karakterbe (de legjobban Thranduil tetszik)
Nagyon szeretem Lee-ben,hogy a színészi játékába a saját jellegzetességét is beleviszi. Úgy formálja meg a karaktert,hogy a rá jellemző vonásokat is beleépíti.
Valamint a közmédiában nem nagyzol. Közvetlen a rajongóival. Egyszerű embernek mutatja magát aki humoros és kissé bohém. Mint egy átlagos férfi.
Igen szomorú vagyok,bár tervezem,hogy egy ComicCon alkalmával ellátogatok Amerikába ha azon ő is ott lesz. Így TALÁN egyszer találkozhatok vele.
19 vagyok,lány.
Most is, Jeremy Rennerbe, a külseje tetszik nagyon, nyilván szomorkodom, hogy sose kaphatom meg.
19/L (tudom, tudom, öreg hozzám amúgy is)
Igen és most is az vagyok . És hiába tudom hogy marhaság szenvedekbtőle :/
Jó lenne erről beszélni valakivel anélkül hogy hülyének néznek szóval ha valaki akar irjon privátban léci !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!