Zavarna, ha emiatt nem tudnál két lépést sem tenni az utcán, hogy oda ne menjenek hozzád, vagy inkább élveznéd az ezzel járó népszerűséget civilben is?
nem, abszolút nem. A celebeket amúgy sem tartom semmire.
2020. aug. 24. 19:49
2/14 anonim válasza:
Szerintem ràm tenné a megfeleltségi kenyszert.mindog toppon lenni folyton mosoly es jopofi, ha elesek kiröhögnek meg szànnak, en nem.
2020. aug. 24. 19:50
3/14 anonim válasza:
Nem, én is valószínű megbolondulnék abban, hogy mindig tökéletesnek kell lenni és minden rossz elszólásodért meghurcolnak.
2020. aug. 24. 20:00
4/14 anonim válasza:
Dehogy, csak ha gazdagság is jár hozzá, pont azért, hogy ne kelljen két lépést se tennem az utcán, mert nem lehetsz olyan népszerű, hogy ne utáljanak is.
2020. aug. 24. 20:04
5/14 anonim válasza:
Én szeretnék.
2020. aug. 24. 20:04
6/14 anonim válasza:
Attól függ... Csak és kizárólag akkor lennék híres, ha a sikert a tehetségemmel értem el, pl elismert színész lennék, de akkor szívesen. Viszont az ilyen tipikus mai celebek sorába biztos nem állnék be, nagyon gáz amit művelnek, és elkeserítő, hogy valaki kíváncsi rájuk.
2020. aug. 24. 20:15
7/14 anonim válasza:
Nagyon nem. Így is félek, hogy mikor találkozok ismerőssel (vagy mikor beszélnek ki a buszon valami miatt), ha ehhez még közismert is lennék, biztosan folyamatosan bénáznék az idegességtől, na meg előbb-utóbb beleőrülnék a pletykákba, megfelelési kényszerbe
2020. aug. 24. 20:22
8/14 anonim válasza:
Van árnyoldala, de rengeteg lehetőget adnak.
Pl.: Random noname ismeretlen emberként elindítasz egy vállalkozást neked kell harcolni hogy akárki is észre vegye hogy tevékenykedsz és különféle szolgáltatásokat nyújtasz.
Ha ismert ember vagy 0 marketingel téged találnak meg az emberek...
Stb...
Lehet zavarna hogy nem lenne magánéletem, de mindenképpen pozitív lenne ha közszereplő lennék.
2020. aug. 24. 20:27
9/14 anonim válasza:
Nem, illetve nem úgy, ahogy gondolod. Szakmai körökben szívesen lennék felkapott. Vagy úgy mondom inkább, hogy az általam létrehozott dolgok esetében nem bánnám, ha sokan rákattannának. De mikor a személyemre kíváncsiak és még a bugyimat is kiforgatják, az az ócskaság olyan szintje, amihez nem adom a nevem.
Például J.K. Rowling vagy Elon Musk olyasvalaki, akinek lennék a helyében hírnév szempontjából. Viszont Kim Kardashian vagy Pewdiepie helyében nem akarnék lenni soha. De még Katalin hercegné helyében sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!