Ha csak egyszer szerepelsz a tévében akkor utána muszáj hírt adjál Magadról mint a közismert Emberek?
Figyelt kérdés
Mert úgy veszem észre mintha kötelező lenne egyből celebkedni mintha az egész világ ismerne közben meg nem is vagy olyan érdekes csak egyetlen szereplés volt a tévében semmi más.2019. máj. 8. 10:11
1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek de ki kérem magamnak nem vagyok primitiv csupán csak azt szerettem volna kérdezni hogy miért kell egyeseknek hirt adniuk magukról például ha csak egyszeri alkalommal szerepeltek a tévében és nem többször ?
2019. máj. 8. 10:25
3/9 A kérdező kommentje:
értem oké
2019. máj. 8. 10:26
4/9 anonim válasza:
Miért kéne? XD Egyáltalán kötelez rá bárki? Ugye hogy nem.
Én is szerepeltem TV-ben, még jobb és klasszabb helyeken is jártam, az ezekről készült posztjaimat az nézi meg, aki akarja. Nem reklámozom magam.
5/9 A kérdező kommentje:
helyes hát gondolom jól jönne egyeseknek a hirnév
2019. máj. 8. 11:10
6/9 anonim válasza:
Nem kell dicsérgetni, okés?
Ez nem úgy működik, ahogy te hiheted.
Hírnév akkor lesz, ha igényes tartalmakat gyártasz. Remélem arra azért rájöttél, hogy egy TV szereplés semmit nem ér.
7/9 anonim válasza:
Gondolom azok próbálkoznak ezzel, akik most jól "be akarnak futni a médiában", feltételezem ezért csinálják.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát igen aztán vagy sikerül befutni vagy nem
2019. máj. 8. 13:39
9/9 anonim válasza:
Persze,hogy muszáj! A Csajágaröcsögén lakó Pista bácsinak is hírt kell időnként adni magáról, akit egyszer meginterjuvolt a tv hiradó és elmesélte, hogyan" rüggönyözték "meg a kórházban, miután kirabolta a szomszéd Jóska, aki egyébként jó ember, mert mindig köszön.A bácsi ugyan csak makogni tud, azt is tájszólással,de épp emiatt esélyes arra, hogy nagy celeb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!