Bunkóság meghívót feladni postán ha tudom hogy az esemény napjára fog odaérni vagy akár utána?
Ez mekkora bunkóság szerintetek? Feladni egy meghívót postán az esemény előtt 2-3 nappal tudva hogy a postai kézbesítés is 2-3 vagy több nap, így jó esetben az esemény napján fog odaérni, de nem jó esetben akár az esemény UTÁNI napon????
Most el lehet képzelni hogy délután-este hazaérek a melóból és ott a levél hogy aznap délelőtt 10kor hivatalos vagyok egy eseményre.... kösz
vagy még jobb ha esemény utáni napon kapom meg....
azért ez nem gyenge tirpákság.
de akkor meg minek???? Értesít róla MA hogy TEGNAP szeretettel vár egy eseményre?? Azt ez mi? Virtuális képen köpés vagy mi?
Akkor inkább ne is küldjön meghívót.
A 2-3 nap országon belül teljesen szokásos kézbesítési idő. Az esetet nem írtad pontosabban, de ez a tervezés és előrelátás hiánya a szervezés részéről. Ha én szervezném akkor biztos, hogy tervezném a nyomtatás idejét, mikor hozom el, mikor adom postára és az mikor érkezik meg, és még érkezzen meg minimum egy héttel a program előtt. De inkább két héttel előtte, hogy ha kell tudjanak a szabadidejükkel tervezni. Egy meghívó jóval előtte kell megérkezzen, alap.
Bár bővebben nem írtad, de kétlem, hogy szándékos lenne, mert akkor elvileg mindenki így kapja meg és senki se tud ott lenni, ha délután viszi ki a posta és aznap délelőttre szól, de ez megfontolatlanság kérdése inkább. Ha meg csak te kaptad így az tényleg faragatlanság, már ha szándékos, mert akkor is lehet, hogy csak kimaradt egy-két darab amit későn vettek észre. Az is lehet, hogy olyan valaki szervezte aki rutintalan benne.
"Azért a posta is megéri ám a pénzét. Lehet az illető feladta időben csak elhányták a levelet és csak most került kézbesítésre. Nekem is volt már olyan számlám! ami egy hónap késéssel került el"+
Ne mondd senkinek de rajta van feladási dátumbélyegző...
nem kell a sóder hogy 1 hónapja ... ott van rajta mikor adták fel
"Ha meg csak te kaptad így az tényleg faragatlanság, már ha szándékos, mert akkor is lehet,"
Én meg a "leszarom " állapotot vélem mögötte. nem szívvel hívtak meg csak "jaj illik őt is meghívni" alapon és gonndolták na jó azért ennek a hülyének is adjunk már fel egyet.. és feladtak...
ja hogy később ért oda mint maga az esemény? Hát mit számít az úgyse akartuk igazából hogy eljöjjön az a hülye csak ne sírjon már a szája hogy őt nem hívtuk meg .
nem ez van mögötte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!