Marcius 25-en le fekudtem a baratommal es el szakadt a gumi. Utana rokton be vettem egy esemény utáni tablettát. Rá 5 napra megjött. Valaki jàrt igy?
Figyelt kérdés
Utàna egèsz àprilisben nem jött meg. Majus 9-èn meg jött ès tartott normàlisan 7 napot. Kedden, majus 22 teszteltem es negativ lett. Es ugyan az nap volt egy kevès véres folyàsom es ma is penteken, majus 25. Valaki jart igy? Holnap meg tesztelek!2018. máj. 25. 22:53
1/3 anonim válasza:
Én is pont úgy jártam, hogy március 25-én lefeküdtem a barátommal, elszakadt a gumi, bevettem az esemény utáni tablettát majd rá 5 nappal megjött. Utàna egèsz àprilisben nem jött meg. Majus 9-èn meg jött ès tartott normàlisan 7 napot. Kedden, majus 22 teszteltem es negativ lett. Es ugyan az nap volt egy kevès véres folyàsom es ma is penteken, majus 25.
2/3 anonim válasza:
Az esemény utáni tabletta egy jó nagy hormonbomba,rendesen össze tudja zavarni a ciklust, egyáltalán nem meglepő,hogy rendszertelen lett a vérzésed.
A teszt negatív.A jó hír,hogy nem vagy terhes,a rossz hír meg az,hogy viszont analfabéta ,az igen.
3/3 anonim válasza:
Persze elég nagy löket hormont ad a gyógyszer ami teljesen föl borítja a legtöbb ember ciklusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!