Milyen ember az aki az elején segít neked, látszólag rendes, és jószívű, utána pedig beléd rúg egyet?
Megvilágosodott? :D
Kérdező, az emberek nem szoktak másnak olyanokat mondani, hogy akasszák fel magukat, csak ha kiérdemelték.
Velem is megesett már, hogy kezdetben rendes voltam valakivel, mert úgy gondoltam, hogy azért fordult magába szegény mert annyira egyedül van, aztán kiderült a turpisság: azért magányos, mert egy címeres sgfej és senki nem bírja elviselni. Miután rájött, hogy én is dobbantani fogok és elkezdett FENYEGETNI, ugyan már én is megmondtam neki, hogy ha nem kopik le, megtalálják a barátaim, pedig elég türelmes ember vagyok.
Aljas számító az ilyen.
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, akinek sokat segítettem, bátorítottam is, amikor arra volt szüksége, most meg amikor egyszer az életben az én gyerekemnek kellett volna az ő segítsége, nagyon durván gonosz és elutasító volt, úgyhogy az ilyen nagyon szemét.
4 Te nem vagy türelmes ember, hanem agresszív vagy.
Öhmmm... Megengedsz egy kis hmmm valamit?
Akaszd fel hmmmm........ :)))
Most arra értettem amire gondolsz, ezek szerint kiérdemelted.
Remélem most megvilágosodtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!