Aki látszólag megtörhetetlen ember, azt úgy lehet megtörni, hogy ami igazán fontos neki, abban megtörjük? Megkeressük a gyenge pontját?
arra gondolok, pl : ha vki nagyon erős, látszólag tényleg megtörhetetlen, nagyon elhivatott, azt hogy lehet megtörni ?
Szerintem úgy, hogy megkeressük a gyenge pontját, ami igazán fontos neki és abban meggyötörjük, hogy ne tudja elérni célját.
Mi a véleményetek ?
Az én véleményem az, hogy kicsinyes dolog az ilyesmi.
Miért akarsz valakit megtörni, miért akarod gátolni a céljai elérésében? Ezek helyett fektethetnél energiát abba, hogy a saját céljaid elérhesd.
Na látod az ilyen embereket akibe, akikbe ilyesfajta roszszándék, rosszindulat van szó nélkül iktatnám ki.
Mi az, hogy valakit megtörni, és te mit szólnál ahhoz ha az illető eltörné kezed lábad ?
Nem szép dolog másokat próbálni mindenáron befolyásolni.
Ha az ő érdekében teszed akkor csak jót tegyél vele, ha valami az meglágyítja.
Ha saját érdeked, vágyad máson uralkodni akkor kívánom neked azt amit az emberekkel teszel. És tutti pofára esel!
Tudod: aki másnak vermet ás....
undorító pr0li szokás a másik gyenge pontját keresgélni,és meggyötörni.
Az különbözteti meg az embert az állattól,hogy az ember agyában kialakult egy intelligencia rész.
A tahójának nem jutott belőle.
8-as
én pont így gondoltam, de tévedtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!