Mit gondoltok a közismert videjósról? Mire fel ennyire lenéző meg nagyképű?
Ha a nevét leírnám, kimoderálnák.
Egy 25 éves hímnemű egyén, mocskosul elhízva, rohadó fogakkal, meglehetősen jómódban, persze életében nem dolgozott, a szülei tartják el, állítólag az apja borotválja, szülei mindent megvesznek neki, és akkor még úgy koldult össze más youtube-osoktól egy gépet. Azóta nagyon el van szállva magától.
Rá gondoltál? https://www.youtube.com/user/TheMolnarKrisztian
Bár nem sok hasonló tünemény van a magyar Youtube-on.
Pedig nagyképű és bunkó. Eleinte én is azt hittem, hogy csak egy szerencsétlen, jólelkű buta, de aztán végignéztem pár videjóját.
Ízelítőnek egy szerény és értelmes megnyilvánulása:
Ezt közvetlenül azután tette közzé, hogy megkapta az összekoldult gépét. Előtte sajnáltatta magát, hogy neki milyen rossz, miután megkapta a gépét, meg egyből átment bunkóba.
De ez a videó is említést érdemel: https://www.youtube.com/watch?v=wb8nP8Hk1b8 Azért nem az eredetit linkeltem be, mert itt össze van szedve érthetően, hogy mire mit reagált. Képes volt azt az embert nyilvánosan, alpári módon becsmérelni, aki mindenben segített neki. Csak azért, mert egy sz..ros játékban véletlenül kilőtte. (Amit persze törölt azonnal, miután a srác - szerintem értelmes és kulturált stílusban - megkritizálta ezért. No, nem ám azért törölte, mert esetleg rájött, hogy egy f..sz volt, és ilyenért nem kéne nyilvánosan becsmérelni másokat, hanem egyszerűen azért, hogy ne lehessen fogást találni rajta. És hogy csak a srácnak a válaszreakciója legyen fellelhető, az ő eredeti szidalmazása nem.)
És akkor még ő van megsértődve, amiért a srác visszaszólt neki. Mi ez, ha nem nagyképűség? Hogy ő azt gondolja magáról, hogy bárkit, aki nem nyal tövig neki, elmondhat mindenféle g..cinek, de ha valaki visszaszól, ő halálosan meg van sértődve. Ez pont azt mutatja, hogy mennyire el van szállva magától. Azt hiszi, hogy körülötte forog a világ.
Még egy kis adalék hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=GLsQtm2led4
Egyébként ott lett végleg elrontva a helyzet, amikor gyűjtést szerveztek neki. Csak emrt nyavajgott, hogy nem csúcskategóriás a gépe. Megvan mindene, egy fél vagyont költ havonta cigire, most épp lazán 15 ezret kipenget kormányra, de azért neki gyűjtést kellett szervezni új gépre. Ezzel végképp el lett vele hitetve, hogy körülötte forog a világ. Mint egy hisztis kisgyerek, akinek inkább mindent megvesznek, csak hogy ne hisztizzen, de onnantól épp ellenkezőleg, még inkább elhiszi, hogy minden körülötte forog.
Itt meg már kérkedik az ő pénzével.
Egyébként ismét megmutatkozott az értelem:
A nagyképűsége ott mutatkozik meg leginkább, hogy mindenkiről azt képzeli, hogy irigy rá. (Khm... mégis mire?) Mi ez, ha nem nagyképűség? El van szűllva magától, csak azért, mert összekoldult egy gépet. Hihetetlenül nagyképű csak azért, mert van pár feliratkozója. (Amit csak annak köszönhet, hogy mások "felfuttatták" anno, amikor őt a szegény, kedves, rendes, elesett kisfiúnak tüntették fel.) Bizony, nagyképű és bunkó. Amellett, hogy buta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!