Ilyen helyzetben más is visszaszólt volna?
Figyelt kérdés
Nyaralni voltunk a családdal. 20 éves lány vagyok, velem volt a barátom is. Apámat át akarták vágni a pultnál, persze, hogy apám nem hagyta magát. Majd rendezte a félreértést és diszkréten elment. Én ott maradtam a pult előtt a barátommal. A hátunk mögött ült egy 40-45 év körül férfi a családjával meg valami haverokkal. Ha jól láttam iszogatott is. Csak azt hallottam, hogy apámról beszélt, megalázó megjegyzést tett rá amit a családja és a barátai hallottak. Meg persze mi. Én meg odamentem az asztalhoz, és elmagyaraztam neki mi történt meg mielőtt ilyen megjegyzeseket próbálna tenni. Senki nem szólt egy szot se. A férfi nem győzött bocsánatot kérni. Szerintetek? Ti ilyen esetben mit tettetek volna?2020. aug. 22. 17:37
11/15 anonim válasza:
#10 Csakhogy már rég nem 90-es éveket írunk, hogy ez a módszer bevált legyen.
Ma már csak úgy tudsz kiállni magadért ha kőkeményen odalépsz különben élve felfalnak.
12/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az évek bármit is változtattak volna ezen. De ha te így érzed maga biztonságban, meg erős leszel ettől, akkor hajrá.
14/15 anonim válasza:
11, miről beszélsz a 90-es években ott helyben tömegverekedés tört ki ilyen beszólások után
15/15 anonim válasza:
Hát igazából megjárhattad volna te is rendesen fóleg ha valami olyan részeg 40es faszit fogsz ki aki idegbbe jön attól hogy ellentmondasz neki ezér ilyenkor jobb ha az ember elkönyveli magában hogy a másik ember gyökér ,ás még mivel nem vagy a korosztálya így még azon is kiakadhat hogy te ennyivel fiatalabbkénz hogy mersz neki visszabeszélni stb.de így hogy nem lett belőle proglém hogy vissza mentél tisztázni apukád nevét így jó döntést hoztál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!