Ilyen helyzetben más is visszaszólt volna?
Én hangosan oda szóltam volna hogy "foglalkozz a saját dolgoddal buz1. Vagy gyere ide és mondd a szemünkbe"
Volt már ilyen velem is nem egyszer, vidéki strandon.
Nem tudom, hogy a többiek csak ironizálnak-e vagy tényleg komolyan gondolják, mindenesetre szerintem hótfölösleges ilyeneken pörögni és belekeveredni. Mitől lett neked jobb? Annyira fontos volt, hogy egy random idegen előtt megvédd a becsületedet? Azt hiszed, miután elmentél nem folytatódott tovább a dolog, téged is belekeverve, hogy "kisp*csa létére még idejőtt szökdösni a qva"?
A bölcs ember nem áll senkivel (nemhogy idegennel!) perelni, és "megmondani a magamát" stílusban replikázni. Ezzel csak magadat teszed le vele egyszintre.
Mi értelme a maga-megmondásnak? Ő nem fog észhez térni, neked meg lesz... mennyi is? 2 másodperc saját magad által generált, senki által meg nem becsült dicsőséged? Annyira fontos? Hidd el, bölcsen az ilyen szemébe nézni és mosolyogni hosszú távon többet ér a lelki békédnek, mint a nonszensz perelés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!