Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lesznek a felnőttek...

Miért lesznek a felnőttek unalmasak?

Figyelt kérdés

Nem a munkára gondolok elsősorban, hanem, hogy olyan 25 felett kevésbé bevállalósak lesznek az emberek. Otthonról dolgozom, van jövedelmem. Két éve benyögtem, hogy megyek El Caminóra, és elzarándokolok Észak-Spanyolországba. Bárki, akivel beszélgettek (hacsak nem volt csavargó) ugyanazokat a kérdéseket tette fel:

Nem félsz egyedül? Képes vagy itthagyni a párodat? Én biztos nem aludnék hostelben? (A kedvencem: a Balaton is van olyan szép, mint az Atlanti-Óceán).

2020. aug. 18. 16:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Benő a fejük lágya, de nem mindnek. Lásd a kutyákat, ugyanilyenek: kicsik, akkor még mókáznak, aranyosak, stb., megnőnek, egyhangú életet élnek.
2020. aug. 18. 17:37
 12/20 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem alapvetően nem lehet ezt kijelenteni általánosságban.

Van aki "unalmas lesz" mások meg idős korukig kergetik az élményeket, akár család, munka mellett is.

Sokat számít a beállítottság és háttér.

Én amíg nem volt pénzem, mindennapi létbizonytalanságban éltem, persze, hogy nem volt kedvem semmilyen "pénzkidobó" szabadidős tevékenységre. Mióta relatív jól keresek, félre is teszek és jut valamennyi utazásra, kikapcsolódásra is.

2020. aug. 18. 18:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, mennyire vagy tudatában annak, hogy kicsi átmérőjű a szociokulturális környezeted?
2020. aug. 18. 19:04
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha felnőtt leszel, megtudod.
2020. aug. 18. 19:05
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Mert elfelejtenek hinni az álmaikban.
2020. aug. 18. 20:28
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van a 12-esnek: család mellett csak a bohócok hajkurásszák az élményeket. A felnőttek dolga, hogy a gyerekének biztosítson mindent. Az élményeket!
2020. aug. 18. 21:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Családdal is lehet élményeket szerezni.
2020. aug. 18. 21:20
 18/20 A kérdező kommentje:
Ismerosom Angliaban fog tanulnj 2 evet 41 eves 14 eves gyerekkel.
2020. aug. 18. 21:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Nyugi, a gyerekek is unalmasak. Legalábbis gyerekként untam a többieket. Most a felnőtteket unom. 99 százalékuk unalmas. És nem attól lesz valaki érdekes, hogy összevissza mászkál a világban. A gondolataitól lesz valaki érdekes. És igen, ezerszer szebb a Balaton minden tengernél.
aug. 10. 15:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Én sajnos gyerekként is ilyen voltam.
aug. 10. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!