Fiúk! Szeretitek, ha egy fiatal (tizenéves) lánynak nagyon mély, felnőttes hangja van, vagy visszataszítónak találjátok?
Figyelt kérdés
Kérlek nyugtassatok meg, hogy ez egy jó tulajdonság! Évek óta csak a közeli ismerőseimnek nem változtatom el a hangom ha beszélgetünk, annyira szégyellem.2020. ápr. 23. 23:41
2/8 anonim válasza:
Nagyon kellemes dolog!
Egy ilyen emlékem van egy nagyon mély hangú lányról... azóta is emlékszem rá, pedig csak egyszer találkoztunk.
3/8 anonim válasza:
Én szeretem, ráadásul ritkaság egy ilyen hang. Nincs mit szégyelned, inkább örülj annak, hogy egy ritka tulajdonságod van.
4/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezen múlna a részemről egy párkapcsolat. Egyébként meg én is utálom a saját hangomat, szóval legalább kvittek lennénk xD
6/8 anonim válasza:
Tizenéves lányként mondom, hogy sokáig én is szégyelltem a mély hangom, aztán kipróbáltam a death metal vokálokat... Na azóta imádom, hogy ilyen. :D Persze ez nyilván elég extrém példa, de hidd el, hogy nincs mit szégyellni rajta. Szerintem a fiúk többségének vonzó, ha valaki nem nyávog, meg vihog. Ne változtasd el a hangod, mert azt észre fogják venni, hidd el, hogy senkit nem fog zavarni az igazi hangod.
7/8 anonim válasza:
Nem foglalkozom már tizenévesekkel, de egyébként igen, jobban bejön egy mélyebb, füstös női hang, mint a vinnyogó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!