Van két lány, az egyiknek a külseje éppen csak átlagon felüli míg a másik a ritkán szép kategória. Belső tulajdonságaik: mindkét lánynak csak jóképű férfi jöhet szóba, már régóta szingli mindkettő. Az első lány nagyon féltékeny a másodikra, emelett lekezelő és bunkó a stílusa mindenkivel, nagyon szeretne a legnépszerűbb lenni az ismerettségi körében és csak az általa legmenőbbnek vélt egyénekkel áll szóba.
A második lány nem lát vetélytársat senkiben, kedves, szerény, visszahúzódó és "nerd" személyisége van. Úgy véli egy jóképű srác kevésbé valószínű, hogy önbizalomhiánnyal küzd és emiatt kevésbé valószínű a féltékenykedés és megcsalás.
Vélemények? Szerintetek mi lehet a magyarázat arra, hogy a kevésbé szép van elszállva magától?
(Valós személyekről van szó)
2020. aug. 17. 00:01
1/7 anonim válasza:
Mivel nem vagyok jokepu ezert nincs valasztasi lehetosegem, de egyik se tunik belsore fonyeremenynek.
2020. aug. 17. 00:11
2/7 anonim válasza:
Inkább a nerd csaj. Nem vagyok híve a visszahúzódó embereknek annyira, de az ilyen rosszindulatú féreg ringyókkal már tele a padlás a munkahelyemen is. Undorító, okádék módon viselkednek egymással a nők és aki ilyen, azt ha nem is pofoznám meg, mert annyira proli nem vagyok, de megadnám neki, ami jár, egy szép visszautasítással. Aztán rosszindulatúskodjon azzal, akivel akar.
2020. aug. 17. 00:33
3/7 anonim válasza:
Amúgy gondolom azért ekkora az arca, mert komplexusos, mint a ku vaélet. :D
2020. aug. 17. 00:34
4/7 anonim válasza:
Valszeg, mert az első lány így akar kompenzálni. Azért,mert úgy gondolja nem lehet olyan szép, mint a 2. lány. Ezért,akar legalább menőnek tűnni több ember jóba lenni hátha utána a srácok őt teszik az első helyre. Mindenkinek rosszul esik amikor egy szebb emberhez hasonlítják mások vagy éppen ők magukat. Nem értem minek ebből ügyet csinálni a lényeg,hogy mindkettő különleges és valszeg mindkettőnek lesz barátja. Csak míg az egyik küzd a megfelelésért addig a másik önmagát adja,mert tudatában van az adottságaival.
2020. aug. 17. 00:39
5/7 anonim válasza:
Bocsi a hibákért emberrel* meg ,(vessző) hibák.*
2020. aug. 17. 00:41
6/7 anonim válasza:
Szóval az első tök átlagos, de ráadásul egy bunkó,lekezelő ember? Na ez felejtős... de írok neked egy hasznos és jó tanácsot! Ha van esélyed mindkettőnél akkor húzd meg mindkettőt és ennyi! :D
Amúgy hány évesek? Gondolom általános vagy közép sulis koroszályról lehet szó. Vagyis a leírt viselkedés alapján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!