Ki mit választana az alábbiak közül?
Válaszút elé ért az életem. Azt tudom, hogy amit most csinálok, csak egy neutorikus robotot, akit még írigyelnek is - mert nem látszik rajta, hogy bármiben hiányt szenvedne - leszek csak. Tudom a választ, de kíváncsi vagyok ki mint választana. Merre indulna meg a helyzetemben?
Terápiába járok egy ideje, de kiderült ami bajjal oda fordultam idővel amúgy is megoldodik. A valódi bajom meg fel sem fogtam igazán. Nem vagyok buta, de rá kellett jönöm, hogy az egyéni ambicióm voltak életem max. 1/4-de és a több megfelelés kényszer.
Új életet kezdeni egy olyan országban ahol nem log ki az ember, mert vagy jól beszéli a nelyvet - második anyanyelvem, vagy elmeni egy országba ahol a helyi nyelvet nem beszélem, de elboldogul az ember felső fokú angollal és némettel együtt végkép vagy elmenni a világ másik felére?
Grafikusművész csak jó közepes lennék, kíváló ilusztrátor vagyok, de ha nem dolgozom akkor is elvegyok még ott is hosszan. Ráadásul a munkám távmunka. - de azt is kezdem már robotnak megélni. Aztán amikor már csak magamnak akarok megfeleni elhelyezkedni mondjuk rokonságtól tanult értékesítőkén, amit már amúgy is jól csináltam?
Amúgy meg semmit nem adnak ingyen, bár nem is jó az, magamon tapsztalatam meg. Hogy annak ott az ára, mégha sokan nem is látják (át a helyzetem).
Igen, már szóban lebeszéltem az egyetemen is. Elsőre halasztást, de ha nem jövők vissza akkora azért meg vannak a papírjaim. Lehet német írodalom történetett tanulok Svájcban.
Már csak az idő pont kérdéses, évvége vagy a sikeres félév után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!