Autó vásárlás előtt állok az alabbiak tetszenek, ti m3lyiket valasztanatok és miért?
Toyota Avensis 2.0vvt-i (145le)
Honda Accord 2.0 i-vtec (156le)
Volkswagen Passat 2.0 Fsi(150le)
Mindegyik 16 szelepes benzines,és 2005 körüli évjárat
Köszönöm a válaszokat
Ez már éppen elég hosszú lista ahhoz, hogy az azok össz állapota közt vallógáthas.
Mindegyiknek majdnem éppen annyi előnye van nagyjából a másikkal szemben, mint hátránya. Egy kivétel, nyugat európai használt autóimportnál, a Volkswagen kerülendő, a második tulajdonos miatt is már.
Az FSI motorok kényesek, igénylik a minőségi, magas oktánszámú, drága benzint.
Én Accordot vennék, mert bár szűkebb, mint az Avensis, szebb számomra.
Igen ezek alapján, és utánanézve megszavazhatjuk javaslatnak a Honda Accord 2.0 i-vtec (156le) modellt.
Toyota Avenissel én amúgy a harmadik generációssal voltam képben. Az Fsi-vel kapcsolatban meg azt tudom, hogy a Volkswagen Csoport jó benzines motorokat gyárt és gyártott, néhány elrontott SEAT-on kívül, de ot meg nem a motor volt a hibás önmagában. Amúgy ugyan ilyen fiaskó a második generációs Fabia.
Úgy látom itt erősen az Accord felé hajlotok , az annyira jó lenne a másik kettőhöz képest? ,vagy miért ez az egyetértés?
Esetleg itt van valakinek közületek?
Köszönöm az eddigi válaszokat
Azért van egyetértés, mert az FSI motorok nagyon kényesek, szóval az kilőve.
Az Accord meg sokkal "izgalmasabb" mint az Avensis, ráadásul megbízható is.
Persze ezek csak általánosságban igazak, lehet találni hibátlan FSI-t, meg szar Accordot is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!