Te melyiket valasztanad az alabbiak közül csaladinak 4 főre?
Kb azonos ár, helyel közzel azonos ėvjárat.
6 os golf 1.4, vagy 1.6 benzin
De talán egy jobb 5 ös golf is szóba jöhet
Ford focus 1.6 benzin szedán vagy ferdehátú
Lancer szedán
Honda Civic
Illetve Toyota corolla vagy auris. A corolla is csak szedán vagy 5 ajtós játszik.
Keret 2 - 2,4millió. De persze ha van olcsóbb pl focusban van 2007 es 1,5 millióėrt is az nem gond. Nem feltėtlen ragaszkodok pl 2 kėt ės fėl millás golfhoz.
Családi kocsinak kellene. Kb 30-50km es távon. Havi átlag csak 1000km futással lenne használva. A megbízhatóság az ami fontos lenne.
Családinak egyiket sem.
Ha kell a hely 4 főnek plusz némi csomagnak is akkor inkább valami kombit néznék ezekből vagy egy kicsit nagyobb autót pl VW Touran.
Amit leírtál arra jók, de 2 felnőtt 2 gyerek + cuccok rendszeresen utazásához kicsik a felsorolt kocsik.
A megbízhatóság ezeknél az átlag autóknál nem annyira márka függő, hanem az adott autó állapota határozza meg. Erősen javallott elvinni egy szervizbe, ahol ÍRÁSBAN készítenek állapotfelmérést.
Természetesen lehetőleg ne a kereskedő szervizébe menj.
Ember, megint ott tartunk hogy 2 gyerekért már csuklós buszt kell venni?
A 6-os Golf nagyon jó autó, csak az 1.4 és az 1.6-osak túl gyengék hozzá. A TSI-k pedig túl érzékenyek. Viszont a 122 lovas 1.4 TSI állítólag problémamentes, és kellemes vezetni, mentem ilyennel.
Mivel napi 30-50 km-t mész, én 1.6 vagy 2.0 CRTDI-t vennék. Mert a VW dízeleket tudott (tud) nagyon jól gyártani. Oké, hogy nem mész sokat vele, de naponta mész annyit, hogy bemelegedjen. És ezek nagyon jó motorok.
Egyetértek az előttem szólóval, 2 gyerekhez bőven elég egy 5 ajtós Golf. Csak annyi kikötéssel az 1.6 cr hulladék kategória, eszik a vizet vagy az olajat vagy mindkettőt egyszerre. 5 ilyen motoros golf van a cégnél.
A 2.0 cr viszont jó. a 2008 as cr gyakorlatilag a 2.0 PD minden bajával (ami nem sok) csak más befecs. rendszerrel, a második gen. kb 2010-től már módosítottak a motoron is. Én utóbbit javaslom belőle.
1.2 benzin 2009-ig, 1.2 TSI 2012-ig nem javasolt sok baj van velük.
1.4 et nem ismerem.
Ford esetében csak a szívó benzinest nézd.
Praktikusság miatt 5 ajtós a jó megoldás.
Már rég feltalálták a tető boxot és az utánfutót is.
Győrben:
utánfutó:
4 óra 3000
24 óra 5000
tetőbox:
1000 ft/nap
Azért mert évente 1x kellene kicsit több hely kell felesleges kombi vagy egyterűt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!